Стажування та наставництво у рамках програми Go4Poland — дізнайтеся подробиці!

8635
Facebook Twitter
Стажування та наставництво у рамках програми Go4Poland — дізнайтеся подробиці!

Не менш 21 варіант стажувань, президенти та менеджери в якості наставників, семінари у компаніях-партнерах та ярмарок вакансій на ВФБ — все це чекає студентів у рамках програми «Go4Poland — Обрай Польщу!».

Не менш 21 варіант стажувань, президенти та менеджери в якості наставників, семінари у компаніях-партнерах та ярмарок вакансій на ВФБ — все це чекає студентів у рамках програми «Go4Poland — Обрай Польщу!». Не тільки студенти, які навчаються за кордоном, але й ті, хто здійснив поїздки у рамках програми Erasmus, можуть прийняти у ній участь. Деякі елементи, такі як участь у конференції та ярмарку вакансій у штаб-квартирі GPW, доступні для всіх охочих, включаючи учнів польських університетів, попри країну походження, та навіть випускників середньої школи.

Відповідальні роботодавці. Кого можна зустріти у рамках проекту?

Цього року до випуску Go4Poland приєдналися не менш ніж 19 компаній та установ, в яких визнається проблема відтоку найбільш талановитої молоді з польського ринку праці.

У PKN ORLEN (польська нафтопереробна компанія) розуміють, що міграції, як з Польщі, так і у Польщу, призводять до змін на внутрішньому ринку праці. Більш того, у польській економіці можуть виникнути серйозні проблеми, пов'язані з негативними демографічними тенденціями, що приводять до невикористаних трудових ресурсів, а також невідповідністю між кваліфікаціями та потребами ринку праці. Віолетта Кандзяк, виконавчий директор з персоналу PKN ORLEN, стратегічний партнер Go4Poland, підкреслює, що програма Go4Poland сприяє тому, щоб подібного не сталося.

PKN ORLEN переконана, що завдяки заходам, проведеним у рамках програми Go4Poland, у студентів буде можливість познайомитися з Компанією, отримати унікальний досвід та знання, розглянути PKN ORLEN в якості потенційного роботодавця у майбутньому після повернення у країну, або не покидали країну після отримання диплома. Для них важливо, щоб молоде покоління, добре освічене, з розумінням бізнесу, розглядало Польщу як цільове місце роботи. Завдяки діям, вчиненим роботодавцями, залученими до проекту, можна підготувати дуже широку та всеосяжну пропозицію, яка буде привабливою для людей, учнів або планують навчання за кордоном.

Досвід фахівців, залучених у рамках проекту

Новинкою цього випуску Go4Poland є наставництво, при якому президенти компаній, директори департаментів та навіть міністри присвячують час особистим контактам з підопічними, щоб поділитися своїми знаннями та досвідом. Вдалося залучити, серед інших, Патрицію Кларецьку, члена правління з роздрібного продажу PKN ORLEN, Віолетту Кандзяк, виконавчого директора з персоналу PKN ORLEN, Петра Мюллера, державного секретаря MNiSW, Ізабеллу Ольшевську, члена правління Варшавської фондової біржі. З Варшави відгукнулися: Петро Воліньский, президент правління BondSpot SA, та багато інших особистостей, біографії яких можна знайти на веб-сайті проекту.

Програма Go4Poland — Обери Польщу! Управляється фондом GPW з 2015 року.

Організатори прагнуть наблизити можливості, пропоновані польським ринком праці, та спонукати роботодавців використовувати потенціал польської молоді. Вони визнають необхідність ширшої дискусії про відтік найбільш освічених та амбітних молодих людей для роботи за кордоном. Ось чому члени проекту всіма силами прагнуть створити програмну раду Go4Poland, щоб пропонувати кращі системні рішення для зменшення явища «відтоку талантів» у діловому та адміністративному середовищі. Вони висловлюють велику подяку покровителям та партнерам, а також послам за участь. Студентів організатори запрошують зареєструватися на сайті та відкрити всі можливі перспективи для себе на польській території.

Всю інформацію про Програму, пропозиції про стажування та семінари, а також про список наставників можна знайти за адресою: https://www.go4poland.pl/

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини