Спорт та робота йдуть рука об руку

6254
Facebook Twitter
Спорт та робота йдуть рука об руку

Ви мрієте про роботу, в якій можна розвинути не тільки професійні навички, а й захоплення спортом? Бажаєте працювати у молодій команді, яка підтримує та мотивує? Тепер не потрібно вибирати — відповідь Десятиборство.

Ви мрієте про роботу, в якій можна розвинути не тільки професійні навички, а й захоплення спортом? Бажаєте працювати у молодій команді, яка підтримує та мотивує? Або ж шукаєте компанію, яка фокусується на інноваціях та нестандартних рішеннях? Тепер не потрібно вибирати — відповідь Десятиборство.

Заплануйте кар'єру під час або після навчання в одному з університетів Республіки Польща

Вам цікаво, де краще почати кар'єру? Decathlon — відмінне рішення для старту або поєднання навчання з підробітком! Ви отримаєте велику автономію — з першого дня співробітник несе відповідальність у вигляді місії. Що важливо, він має право робити помилки, тому що тільки так може вчитися. Не потрібно турбуватися, що Ви залишитеся наодинці з проблемами. У будь-який час можна розраховувати на підтримку людей з команди. Хороша команда — це важливе питання, якому приділяється належна увага!

Decathlon дозволяє не тільки працювати у будь-якому з відділень мережі, співробітники можуть розвиватися завдяки додатковим проєктам, ролям та обов'язкам, а також мають можливість вибрати кар'єру мрії, наприклад, у роздрібній торгівлі, електронній торгівлі,

логістиці або виробництві — як у Республіці Польща, так і у штаб-квартирі компанії у Франції.

Інноваційний роботодавець, що відкриває великі перспективи

Decathlon є надзвичайно інноваційним місцем, де можна постійно стикатися з новими технологіями. Протягом місяця, як єдина мережа у Польщі, вона має 100% RFID-інфраструктуру в усіх магазинах. Ця технологія допомагає оптимізувати процеси касира та, як наслідок, дозволяє співробітникам витрачати більше часу на консультування клієнтів. На початку червня в Ольштині був відкритий новий магазин Decathlon, який є одночасно й самим екологічним. У ньому був використаний ряд нетрадиційних рішень, у тому числі ліхтарі, які живляться сонячними панелями, встановленими на передньому фасаді, сонячні лавки, вітряні турбіни та рециркуляція дощової води. Поруч з магазином є багатоцільовий дитячий майданчик, який можуть користуватися, як співробітники магазина, так і жителі, та гості цього польського куточка.

Захоплення спортом, працюючи в мережі Десятиборство

Якщо спорт — Ваша справжня пристрасть, у Decathlon вдасться її розвинути. Щодня є можливість відкрити для себе світ понад сто видів спорту, а у неробочий час можна займатися, скільки душа забажає. Співробітники часто зустрічаються, щоб разом займатися спортом, що не тільки приносить велике задоволення, але й дозволяє створити сильну команду.

Люди, що працюють у Decathlon — найважливіша ланка мережі

У Десятиборство панує атмосфера взаємної довіри. Кожен може бути собою на робочому місці, та всі співробітники поділяють спільні цінності. Разом вони займаються спортом та святкують успіхи. Крім того, завдяки системі пайової участі працівників вони є співвласниками компанії. У Decathlon Ви отримаєте як трудовий договір, так і ряд додаткових пільг. Це відмінне місце, щоб почати кар'єру, як в якості тимчасового співробітника, так і на довгострокову перспективу!

Кілька слів про цю велику європейську мережу

Decathlon — це 58 магазинів у Польщі, де працюють близько 3500 любителів спорту, з яких 84% задоволені місцем зайнятість. Співробітники Decathlon у всьому світі поділяють загальну культуру, засновану на спортивній пристрасті. Спорт присутній у будь-який час, вільний від прямих обов'язків. Компанія набирає тільки активних людей, для яких спорт є важливою частиною повсякденного життя. Завдяки цьому вони є кращими консультантами та послами бренду. Тут почав кар'єру не один студент польського ВНЗ та практично всі задоволені таким досвідом, а деякі з них досягли висот у рамках компанії.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини