Список з 5 високооплачуваних професій у Республіці Польща

835
Facebook Twitter
Список з 5 високооплачуваних професій у Республіці Польща

Варто прочитати запропоновану статтю, з якої Ви дізнаєтеся, які професії зараз та у найближчому майбутньому можуть принести стабільний високий дохід.

Як планувати кар'єру, щоб отримати високооплачувану роботу в одній з кращих професій? Багатьом молодим людям, ще під час вибору області навчання, необхідно отримати практичні поради про те, яким дослідженням та ВНЗ варто віддати перевагу. Якщо самостійно складно розібратися, не потрібно чинити навмання, зверніться за кваліфікованою підтримкою фахівців UP-STUDY. Вони допоможуть не тільки у розв’язанню питання з визначенням кращої спеціальності та університету для Вас, а й сприятимуть у процесі вибору житла та відкриття візи. Водночас, варто прочитати запропоновану статтю, з якої Ви дізнаєтеся, які професії зараз та у найближчому майбутньому можуть принести стабільний високий дохід.

ТОП 5 прибуткових професій у Польщі з перспективою на майбутнє

Перелік представлений у порядку спадання, а це значить, що найприбутковіша професія буде описана у першому пункті.

  • Фінансовий контролер (9340 злотих брутто). Посадова інструкція: фахівець даного напрямку контролює фінанси компанії — у тому числі шляхом нагляду за бухгалтерською діяльністю, перевірки фінансової звітності або відповідності витрат передбачуваному бюджету. До його завдань входить оцінка ситуації у компанії та консультування з питань зниження витрат. Фінансовий контролер представляє загрози та можливості для поліпшення фінансового становища організації. До обов'язків також входить підготовка річного бюджету та багаторічного плану, аналіз прибутковості або підготовка управлінських звітів для керівництва компанії.
  • Програміст (загальна посада), (більш ніж 9070 злотих брутто). Посадова інструкція: те, що позиція програміста у Польщі не займає перші місця, може стати сюрпризом. Однак майте на увазі, що це галузь з безліччю різних функцій. Серед них одні з найбільш високооплачуваних посад у РП, такі, як архітектор програмного забезпечення (понад 15860 злотих брутто) або старший розробник Java (більш ніж 14000 злотих брутто). Завдання програмістів включають створення комп'ютерних програм та додатків з використанням мов програмування, а також їх тестування та вдосконалення.

  • Керівник проєкту (8000 злотих брутто). Посадова інструкція: фахівець відповідає за планування, реалізацію та кінцевий результат проєкту. Ця позиція з'являється у різних галузях (наприклад, інформаційні технології, фінанси або будівництво). Завдання менеджера проєкту містить формування команди, визначення пріоритетів, складання розкладу, виявлення та розв’язання проблем, моніторинг бюджету та витрат або звітність про хід роботи.
  • Фінансовий аналітик (більш ніж 7800 злотих брутто). Посадова інструкція: фінансовий аналітик бере участь у складанні річного бюджету, створює прогнози та довгострокові плани та контролює їх виконання. До його завдань входить створення звітів та фінансовий аналіз, контроль витрат та аналіз прибутковості продукту.
  • Інженер з якості (7490 злотих брутто). Опис роботи: інженер з якості контролює всі етапи виробничого процесу, щоб забезпечити високу якість товарів. Його робота містить розробку планів контролю, допуск до виробництва, проведення процедур розгляду скарг, аналізів та лабораторних випробувань, а також документування їх результатів.

Підсумовуючи, зауважимо, що представлені спеціальності дійсно добре оплачуються, але варто враховувати деякі нюанси. По-перше, крім якісної освіти, потрібно набути досвіду роботи. По-друге, роботодавці шукають фахівців, які мають не тільки кваліфікацію, а й м'які навички. У підсумку, ідеальним варіантом є професія, яка об'єднує Ваші таланти, інтереси та тенденції ринку, тоді вдасться не тільки отримувати високий дохід, але й моральне задоволення.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини