Специфіка навчання в Академії Суспільних Наук у Варшаві

5552
Facebook Twitter
Специфіка навчання в Академії Суспільних Наук у Варшаві

Стаття цікава для всіх абітурієнтів, адже ми розглянемо всю специфіку навчання в SAN, визначимо пріоритетні спеціальності та розповімо про цінову політику ВНЗ.

Якщо Ви шукаєте закордонний університет, який займає передові позиції в польських та міжнародних рейтингах, а також може похвалитися поєднанням інноваційного навчання з набуттям практичних навичок, варто обрати Академію Суспільних Наук у Варшаві (SAN), столиці Республіки Польща. Відома не тільки в межах Польщі, а й серед іноземних абітурієнтів через те, що надає якісний європейський диплом, за помірною річною вартістю та з великими перспективами. Ця структура була заснована в 1994 році, та за час свого існування випустила тисячі вдячних студентів, які здобули роботу не тільки в Польщі, а й далеко за її межами. Стаття цікава для всіх абітурієнтів, адже ми розглянемо всю специфіку навчання в SAN, визначимо пріоритетні спеціальності та розповімо про цінову політику ВНЗ.

Особливості навчання та спеціальності в SAN

Це національна установа, недержавної форми власності, налічує понад 15 000 студентів, серед який значна частина українці, жителі країн СНД та інші іноземні громадяни. Програми досліджень подаються англійською та польською мовами, в стаціонарній та заочній формі. Має яскраво виражені сильні сторони, які були також визначені в рейтингах поточного року, серед яких:

  • наукова сила та прагнення;
  • інновації та технології;
  • швидка інтернаціоналізація;
  • високий рівень викладання та наявність великої кількості кандидатів та докторів наук;
  • гарна якість навчання обома мовами, а також сприятлива атмосфера для дослідницької діяльності.

Вартість за рік навчання становить від 1095 до 1643 євро, залежно від кваліфікаційного рівня, мови та спеціальності. Найбільш рейтингові спеціальності, на які варто звернути увагу, та при перевазі навчатися ним в цій академії — це все бізнес-напрямки, а також, інформатика, графіка, архітектура, фінанси та бухгалтерський облік, журналістика. Також, існує можливість отримання подвійного диплома, який видається в співдружності з американським Університетом Кларка. Ще, є можливість виїхати на практику в цей університет, або взяти участь в програмі міжнародного обміну ТОО/Erasmus.

Перспективи та студентське дозвілля

Перед випускниками цієї академії відкривається багато дверей в міжнародні компанії, адже установа випускає, воістину, висококласних фахівців. Також, те, що вищий навчальний заклад розташований в столиці грає на руку його студентам, адже можна знайти хороший підробіток, та прекрасно поєднувати його з навчанням. Що стосується вільного часу, то його є де провести, як в стінах альма-матер, так і поза ними. ВНЗ стрімко розвивається в науково-дослідній діяльності, тому, якщо Ви людина науки, можна брати участь в наукових конференціях, форумах, або записатися в цікаву дослідницьку групу. У місті з 1 800 000 населенням проходить безліч фестивалів, концертів, масових заходів, спортивних подій, тому в будь-який день можна повністю відволіктися від справ, пов'язаних з навчанням.

Підсумовуючи зазначимо, що Społeczna Akademia Nauk w Warszawie — одна з тих освітніх структур, яка відповідає освітній пропозиції середовища, котре швидко змінюється. Являючись лауреатом багатьох нагород, вона доступна для всіх охочих, адже має не тільки лояльну плату за навчання, але й дає можливість претендувати на знижки. Печеться про майбутнє своїх студентів, тому організований центр кар'єри, які допомагає в пошуках, як підробітку на час навчання, так і постійного місця роботи в міжнародних та локальних компаніях.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини