Шопінг вихідного дня у Мілані. Чому приділити час крім закупівель?

1076
Facebook Twitter
Шопінг вихідного дня у Мілані. Чому приділити час крім закупівель?

У даній статті ми розповімо, як провести час у Мілані, а також, яким чином студентам польських університетів найбільш оптимально дістатися до цього італійського куточка.

Шопінг та Мілан — для багатьох ці два слова стали, практично, синонімами. У вихідні дні, студенти європейських університетів, активна молодь, котра прислухається до модних віянь та інші категорії населення країн Європи, відправляються до цього досить великого містечка, яке розташувалося на півночі Італії, щоб оновити гардероб або розвіятися з допомогою проведення закупівель. Варто зауважити, що учні освітніх структур Республіки Польща також є частими гостями у цьому куточку. Хоча у голові багатьох жителів земної кулі Мілан асоціюється зі столицею моди, поспішаємо Вас запевнити, що крім великої кількості брендових магазинів, тут є, що цікавого можна побачити. У даній статті ми розповімо, як провести час у Мілані, а також, яким чином студентам польських університетів найбільш оптимально дістатися до цього італійського куточка.

Чудові місця великого італійського міста — Мілана

Відразу по приїзду до цього чарівного міста, фахівці UP-STUDY рекомендують забратися на дах собору Дуомо та насолодитися видом, що відкривається на більшу частину Мілана. Майже 600 років пішло на те, щоб цей собор набув завершеного вигляду. Одними туристами він сприймається як їжак, інші бачать в його образі високі піки весільного торта, словом, цю будівлю варто побачити на власні очі. Далі, варто приділити особливу увагу таким пам'яткам:

1. Замок Сфорца. Будова п'ятнадцятого століття, популярний замок серед туристів, він відкриває можливість оглянути твори мистецтва знаменитих італійців, а також познайомитися з побутом значущих людей минулих часів.

2. Пінакотека Брера. Один з найбільших музеїв у Мілані, він здатний надати увазі цікавих глядачів одну з найбільших та прекрасних колекцій живопису італійських художників XIV-XIX століть.

3. Церква Сан-Мауриціо. Непримітна зовні базиліка справить незабутнє враження на всіх відвідувачів, попри світогляд та віросповідання.

4. Навільо-Гранде. Один з найстаріших каналів в Європі, тривалість якого становить майже 50 кілометрів, він є сполучною ланкою між Міланом та Торнавенто.

5. Парк Семпіоне. Посередині жвавого міста, цей парк служить прекрасним природним притулком від суєти для городян та відмінним куточком для відпочинку втомлених туристів.

6. Музей науки та техніки. Цілих три поверхи присвячені технічним винаходам. Улюбленим мандрівниками є зал винаходів Леонардо, тому йому варто приділити особливу увагу.

Чи реально студентам польських університетів заощадити на дорозі до Мілана?

Насправді, у студентів польських ВНЗ є багато можливостей відвідати Мілан на уїк-енд. По-перше, варто зауважити, що з різних міст Польщі здійснюють авіаперельоти такі лоукостер як Ryanair та Wizz air, завдяки яким можна швидко та недорого дістатися до цього італійського міста. Наприклад, переліт з Варшави до Мілана може обійтися від 20 євро. По-друге, автобусні переїзди теж цілком прийнятний варіант, правда він зажадає більше часу. Проте шлях у трохи більше, ніж півтори тисячі кілометрів можна здолати з платою за квитки від 17 євро. Також, якщо є охота можна скористатися залізничним переїздом, для любителів такого виду романтики, але поїздку краще відкласти на канікули. Отже, Мілан здивує як любителів мистецтва, так і завзятих шопперов. Красиві, атмосферні вулички, затишні кафе, музеї, базиліки — всі ці пам'ятки є унікальними у своєму роді та справляють незабутнє враження.

Для студентів польських університетів, подорож до Мілана буде не тільки пізнавальною, корисною та цікавою, але й досить дешевою, завдяки доступним квиткам та відсутності необхідності оформлення візи.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини