Розіграш 10-ти знижок 50% на навчання у SAN (Академія Суспільних Наук)

7585
Facebook Twitter
Розіграш 10-ти знижок 50% на навчання у SAN (Академія Суспільних Наук)

У рамках проекту співпраці Академія Суспільних Наук (SAN) та Центр польської освіти UP-STUDY 10-ти українцям (ексклюзивно учасникам UP-STUDY,) буде надано знижку 50% на перший рік навчання від Академії SAN у Польщі.

У рамках проекту співпраці Академія Суспільних Наук (SAN) та Центр польської освіти UP-STUDY 10-ти українцям (ексклюзивно учасникам UP-STUDY,) буде надано знижку 50% на перший рік навчання від Академії SAN у Польщі. Компанія UP-STUDY приурочить розіграш до свого 10-річчя.

Знижка буде розіграна * серед усіх абітурієнтів UP-STUDY, які подадуть / подали документи на вступ протягом вступної кампанії 2017-18 в усі відділення SAN (Варшава, Лодзь, Краків), користуючись послугами центру польської освіти UP-STUDY у всіх представництвах в Україні.

Знижка 50% на навчання від SAN

УВАГА! Під час подачі документів Вам НЕ потрібно попереджати представників Програми у офісах UP-STUDY, що Ви бажаєте приймати участь у розіграші 10-ти місць зі знижкою 50% або грантів на безкоштовне навчання.Всі абітурієнти SAN учасники UP-STUDY автоматично стають учасниками розіграшу.Вам не потрібно робити ніяких додаткових дій чи реєстрацій.Розмір знижки у цифрах:Загалом Академія SAN за сприяння компанії UP-STUDY надає у 2017 році знижку для українських абітурієнтів у розмірі 325 000 грн (орієнтовно).2 квітня наші діти відчують вагому освітню підтримку від європейського ВНЗ, що дозволить їм реалізувати свої найамбітніші плани.

Компанія UP-STUDY є найбільш відкритою мережею освітніх центрів для абітурієнтів із України та пропонує розумну ціну навчання у ретельно відібраних та найперспективніших ВНЗ Польщі. Обираючи університети-партнери UP-STUDY, Ви можете бути впевнені у якісній освіті та гідному працевлаштуванні по закінченню навчання у Польщі.

*— У разі порушення умов вступу та участі у програмі, компанія UP-STUDY та ВНЗ залишають за собою право у будь який момент, до закінчення першого року навчання, анулювати сертифікат переможця на отримання знижки та повторно розіграти його серед інших абітурієнтів SAN.

Детальніше про 2 гранти на абсолютно безкоштовне навчання від SAN →Дізнатися про знижку на вступні послуги UP-STUDY →Зареєструватися на вступ (з чого почати) →

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини