RISK Secured — оплачувана програма стажування

6974
Facebook Twitter
RISK Secured — оплачувана програма стажування

У студентів університетів столиці Республіки Польща — Варшави, є унікальна можливість отримати безцінний досвід, працюючи пліч-о-пліч з фахівцями мережі PwC. Подробиці в нашому огляді.

PwC — це мережа з більш ніж 250 000 співробітників у 158 країнах, сфокусована на наданні послуг найвищої якості в області аудиту, податкового консалтингу, консалтингу та розвитку технологій. Приєднуйтесь до PwC та міняйте правила гри разом з ними. У студентів університетів столиці Республіки Польща — Варшави, є унікальна можливість отримати безцінний досвід, працюючи пліч-о-пліч з фахівцями мережі PwC. RISK Secured — оплачувана програма стажування.

RISK Secured — дізнайтеся особистість містера IOSO та приєднуйтесь до команди Risk Assurance для шестимісячної програми стажування!

Кого чекають побачити організатори програми?

В основному, випускників другого курсу/студенти всіх спеціальностей, а також людей, які цікавляться економікою та/або інформатикою з аналітичними навичками та навичками логічного мислення, які: готові пройти 6-місячне стажування в одній з областей управління ризиками: кібербезпека, аналітика даних, аудит, ІТ. Вони повинні відповідати наступним вимогам:

  • бути товариськими та готовими працювати у команді;
  • вільно спілкуватися англійською мовою;
  • знати MS Excel на високому рівні;
  • бути доступними з 4 листопада, мінімум 35 годин на тиждень.

Чому пропозицію про стажування від PwC варто уважно розглянути?

Під час заходу з підбору персоналу у молодих людей буде можливість побачити, як працюють фахівці мережі, а також випаде шанс зіграти свою роль, виконуючи завдання індивідуально та колективно.


  • Що пропонує програма:
  • співпрацю з фахівцями у галузі управління ризиками: кібербезпека, аналітика даних, ІТ-аудит;
  • реальний вплив на свій розвиток та кар'єру — після 6-місячного стажування є можливість отримати трудовий договір та просування на посаду консультанта в одній з найбільших міжнародних консалтингових організацій;
  • прямий контакт з клієнтами під час реалізації проєктів;
  • доступ до платформи електронного навчання та картки Multisport;
  • гнучкий підхід до розкладу занять в університеті;
  • переваги від програми Be Well@PwC (масаж, спортивні групи, дисконтна зона, лайф-коучинг та багато інших);
  • вигідне розташування офісу на станції метро Політехніка.
  • Пам'ятайте! Ваша заявка буде розглянута тільки після того, як Ви заповните анкету, прикладете своє резюме та проведете аналітичні аналізи у режимі онлайн.

    Адміністратором персональних даних, які обробляються у рамках процесу наймання, є компанія з обмеженою відповідальністю PwC Advisory або інша фірма з мережі PwC, якій адресовано додаток. Список компаній доступний за посиланням: https://www.pwc.pl/pl/o-us/lista-spolek-pwc.html, з юридичною адресою у Варшаві (00-633) за адресою вул. Полна, 11. Адміністратор буде обробляти персональні дані, щоб набирати претендентів на кожну запропоновану посаду. Після висловлення згоди, персональні дані також будуть оброблятися для участі у майбутніх наборах, що проводяться PwC, та для відправлення повідомлень про пропозиції роботи у PwC, та про пов'язані з роботою заходи, які організовуються PwC або за участю PwC (наприклад, ярмарки вакансій). Повну інформацію про оброблення персональних даних можна знайти у розділі «Політика конфіденційності».

    Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

    Підписатися

    Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

    Акція 499 євро 250 євро

    Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

    Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

    Допомога при самостійному вступі

    Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

    Розрахуйте вартість навчання в Польщі

    Калькулятор вартості

    Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

    Підберіть спеціальність та університет

    Пошук спеціальності

    Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

    ГІД студента Польщі

    Завантажте ГІД студента Польщі

    Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

    • Стипендії та знижки
    • Вартість навчання
    • Необхідний рівень знання польської мови
    • Підтримка студентів
    • Документи необхідні для вступу
    • та багато іншого

    Останні статті та новини