Робота у величезній корпорації вигідна! Переваги роботи в міжнародному середовищі

6211
Facebook Twitter
Робота у величезній корпорації вигідна! Переваги роботи в міжнародному середовищі

Орієнтація на успіх, самодисципліна та високий рівень міжособистісних навичок є особливостями ідеального кандидата на роботу. Що ж, у свою чергу, пропонує корпорація своїм співробітникам?

Орієнтація на успіх, самодисципліна та високий рівень міжособистісних навичок є особливостями ідеального кандидата на роботу. Що ж, у свою чергу, пропонує корпорація своїм співробітникам? Для кого ідеально підходить такий кар'єрний шлях та на скільки швидко вийде розвиватися в заданому річищі? З огляду на те, що іноземні абітурієнти, які обирають навчання в польських освітніх установах, розглядають працевлаштування у великі корпорації або компанії міжнародного значення, дані питання є дуже актуальними. Варто зауважити, що, для виходу на міжнародний ринок праці, необхідно мати тісні ділові контакти, які більш проглядаються в приватних польських університетах.

На сьогодні, Вроцлав є третім за величиною центром загальних сервісних центрів в Республіці Польща. Вже понад 724 глобальних компаній відкрили свої філії в Польщі, а працевлаштуватися на різнопрофільні вакантні місця вдалося 250 000 кваліфікованим кадрам, як резидентам країни, так і іноземцям з відповідним професійним рівнем. Щорічно, створюється 20 тисяч нових повідомлень. Більш того, якщо судити відповідно до звіту ABSL («Сектор ділових послуг в Польщі 2017»), 78% співробітників рекомендували працювати в цьому секторі своїм друзям. Для більшості людей корпорація є можливістю отримання цінного досвіду, більш високого заробітку та цікавої роботи в міжнародному середовищі.

Корпорація підходить не кожному

Для початку, людина повинна бути чесною із самою собою, та чітко розуміти, що, далеко не кожен професіонал може працювати в міжнародному середовищі та не всім підходить специфіка й динаміка праці в глобальних компаніях.

Не варто соромитися, адже, погодьтеся, що далеко не кожен може трудитися поліцейським, медичним працівником або прокурором, тут, принцип той же — потрібне конкретне покликання та розуміння як місії компанії, так і особистої мети в ній. Міжнародна компанія нав'язує певний спосіб роботи. Всі філії та підрозділи повинні тісно співпрацювати один з одним, для успіху всієї компанії. Розглядаючи рекламне оголошення про вакансії в більшості корпорацій, можна помітити конкретні схожі особисті якості, яким роботодавці приділяють особливу увагу в кандидаті. Найчастіше, згадується орієнтація на успіх, міжособистісні й комунікативні навички, необхідно, також, вміти працювати в команді. Крім того, дуже часто потрібно знання кількох іноземних мов.

Для кого, робота в корпорації є хорошим вибором?
Претендент для роботи в корпорації повинен, в першу чергу, бути фахівцем у своїй галузі. Великі підприємства шукають та цінують кращих співробітників, тому що вони є гарантією успіху. Сабіна Стахурек, директор з персоналу MAHLE, справедливо помітила, що, в разі, якщо кандидат має найбільш важливі функції, він, ймовірно, виявиться на роботі такого типу. Але, маючи проблеми з командною роботою, будучи величезним індивідуалістом або маючи низьку мотивацію, йому потрібно буде працювати з більшою ретельністю. Також, вона підсумувала, що, такі компанії як MAHLE фокусуються на амбітних, дисциплінованих людях, які люблять працювати над необхідними проектами. Компанія інвестує та розвивається.

Час роботи співробітника
Необхідно розуміти, що прийшов час співробітника. Тепер, роботодавці дійсно піклуються про свою команду. На сьогодні, міжнародні компанії, які проводять навчання у всьому світу, що надають гнучкий робочий час, пакети пільг, відкритість в розмові — очікують саме своїх співробітників. Комфортабельні офіси, необмежена кава, кімнати для відпочинку та розваг — все це є корпоративним стандартом.Професіонали, яким подобається більше цікавитися, прагнути до взаємного успіху та піклуватися про стабільну роботу, безумовно, в корпорації знайдуть те, що вони очікують від роботи своєї мрії. А польські освітні установи, що надають якісний європейський диплом, допоможуть на цьому шляху.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс польської

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримайте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла, курс польської в Україні та при ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини