Проводиться зимовий набір на навчання в Університеті Нижньої Сілезії та інших польських ВНЗ

6956
Facebook Twitter
Проводиться зимовий набір на навчання в Університеті Нижньої Сілезії та інших польських ВНЗ

Не встигнувши почати навчання в жовтні не варто засмучуватися, адже в Республіці Польща, в багато установ вищої освіти можна вступити й на другий зимовий набір.

Не встигнувши почати навчання в жовтні не варто засмучуватися, адже в Республіці Польща, в багато установ вищої освіти можна вступити й на другий зимовий набір. Нема потреби чекати наступного року, можна приєднатися до групи студентів з кращих приватних університетів в Нижній Силезії відповідно до рейтингу Perspektywy. В Університеті Нижньої Силезії, а також, в більшості польських установ вищої освіти, розпочався зимовий набір кандидатів на бакалаврат, магістратуру та аспірантуру. Набір триває до 28 лютого та вимагає стандартного пакета документів. Заняття почнуться вже в березні 2018 року.

Які галузі навчання можна вибрати?
Говорячи про Університет Нижньої Силезії, варто згаданий, що тут можна вибрати такі області, як журналістика та соціальна комунікація, педагогіка, психологія, спеціальна педагогіка, національна безпека, соціальна робота, сучасне мистецтво — дизайн. Університет пропонує навчання як на стаціонарі, так і заочному відділенні. Також, існує можливість сучасних програм післядипломної освіти. Що стосується інших вищих навчальних закладів в Силезії, наприклад, Вроцлавський Університет Бізнесу дає можливість вибрати топовий напрямок «Інформатика», а також, інші, які мають не менший попит.Вартість навчання та інші витрати.Вступаючи на навчання до Польщі, незалежно від того, на який семестр проводиться набір, необхідно сплатити разовий реєстраційний внесок, який становить 190-250 злотих. Вартість навчання залежить від обраного напрямку, а також, науково-кваліфікаційного ступеня.

В середньому, плата за навчання в приватних освітніх установах Силезії знаходиться в діапазоні 1000-2000 євро. Щоб виправдати очікування всіх претендентів на навчання, Нижньосилезька Вища Школа, а також, деякі інші силезькі університети пропонують дуже зручні умови плати за освіту: за один семестр, повністю за рік або в розстрочку. Студенти, які мають видатні таланти, хороші спортивні результати або інші підстави, можуть розраховувати на отримання стипендій або інших фінансових заохочень.

Як виглядає навчання з другого зимового набору?Для українців, а також, деяких інших іноземних абітурієнтів не зовсім зрозуміло, як проходить навчання з другого семестру. Є кілька варіантів розвитку подій:— приєднання до вже чинної групи. В цьому випадку пропускається перший семестр. Навчання починається з другого навчального півріччя та проходить своєю чергою. Після закінчення всього курсу, в самому завершенні, перший семестр потрібно буде доскласти. Маючи за плечима знання про повний курс — це не важко та особливо вчити нічого не потрібно буде;— формування нової групи. У разі, якщо набір на конкретний напрям був великий, формується окрема навчальна група, яка слідує індивідуальному графіку. В цьому випадку, доскладати нічого не потрібно буде, оскільки, навчання починається з розробленим планом.

Як показує практика, ті студенти, які надходять з зимового набору, незалежно від того, чи приєдналися вони до чинного потоку, або пішли за індивідуальним планом, не відчувають дискомфорту. Завдяки високій кваліфікації викладацького складу польських установ вищої освіти, індивідуальному підходу до кожного студента та хорошій методиці викладання, можна швидко увійти в потрібне навчальне річище. Тому, не варто відкладати освіту «на потім», якщо є охота реалізувати свій потенціал в найближчому часі, подавайте документи вже зараз та блискуча кар'єра не змусить себе чекати.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини