Результати акції-фотоконкурсу "I love UP-STUDY та SWPS"

7479
Facebook Twitter
Результати акції-фотоконкурсу "I love UP-STUDY та SWPS"

Закінчилася акція-фотоконкурс: "Я love UP-STUDY та SWPS", до Вашої уваги імена та роботи переможців, учасників Програми UP-STUDY. Переможці отримують цінні та унікальні подарунки.

Закінчилася акція-фотоконкурс: "Я love UP-STUDY та SWPS". До Вашої уваги імена та роботи переможців, учасників Програми UP-STUDY. Посилки з модними гаджетами для переможців вже вирушили до своїх власників. Вітаємо переможців та учасників!


ПРИЗОВИЙ ФОНД:— 1 місце: фірмовий кубок для напоїв SWPS, унікальна фірмова флешка SWPS (шкіра + метал) та одна фірмова флешка SWPS (пластик і метал)— 2 місце: фірмовий кубок для напоїв SWPS та фірмова флешка SWPS (пластик і метал)— 3 місце: фірмовий кубок для напоїв SWPS та стильна фірмова ручка SWPS (метал)

1 місце: Журналістика, SWPS-Вроцлав. Гойда Дмитро (Коростень, Житомирська обл.)

На мій погляд, на це питання досить легко знайти відповідь, адже переваги навчання в Польщі очевидні, чи не так? SWPS – це європейська освіта! SWPS – це блискучі перспективи! SWPS – це один з найкращих ВНЗ Польщі!Я хотів би сказати, що вже зараз мене переповнюють неймовірні почуття чогось незвіданого та ще ніким невідкритого, коли я замислююся про те, що мене очікує через декілька місяців. Щодня я знову і знову подумки мандрую у своє недалеке майбутнє, аби уявити себе студентом, який успішно навчається на факультеті журналістики в SWPS. І від таких думок, чесно кажучи, життя здається яскравішим... Завантажити роботу у повному розмірі →

2 місце: Asian Studies, SWPS-Варшава. Бартосевич Олександра (Білогір'я, Хмельницька обл.)

Education plays a significant role in our life. There is no denying the fact that it is one of the most valuable possessions we can get. Being fully aware of importance of higher education I’ve spend long hours surfing the Internet and looking for information. There is no doubt that choosing university isn’t an easy task. In view of the fact that education in Ukraine isn’t perspective I understood that the solution to the problem is obvious and I want to study abroad. Consequently I decided to choose s Polish University. After that I faced up with another problem: how to enter a Polish university? Frankly speaking the role of «UP-STUDY» program in my future education is prominent. Needless to say that without being aware... Завантажити роботу у повному розмірі →

3 місце: Право, SWPS-Вроцлав. Лешко Анастасія (Коростень, Житомирська обл.)

Люди завжди мріють про краще життя, про нові можливості, про успіх... Та чи кожній нашій мрії судилося здійснитись, чи кожному бажанню судилося стати реальністю? Звичайно, що ні. На жаль, не всім вдається досягти мети, не у всіх хороша вдача, не у всіх є можливість. У мене є не тільки можливість, а й майже зреалізовна мрія – я буду навчатися в Європі. Життя – це фортуна, і я витягнула щасливий квиток. Хто б міг мені допомогти в цьому, як не програма UP-Study. Одна з найкращих в Україні, з цікавими пропозиціями, конкурсами, тим більше – офіційний представник університетів Польщі. Я все життя буду вдячна розуміючому колективу, людям, що завжди готові прийти на поміч. Завантажити роботу у повному розмірі →

Додатково нагороджуються учасники UP-STUDY

Окрім перших трьох місць, цінними сувенірами нагороджуються, також, студенти, які виявили старання та індивідуальний підхід до своїх робіт:

— Лук'ященко Владислав (Золотоноша, Черкаська обл.) - Подарунок: Флешка SWPS— Сухий Роман (Біла Церква, Київська обл.) - Подарунок: Флешка SWPS— Почевалов Євген (Миргород, Полтавська обл.) - Подарунок: Набір колекційних ручок SWPS

Нагадуємо, що акція-фотоконкурс тривала з 20 травня до 28 травня. До участі були запрошені усі абітурієнти Університету SWPS - учасники програми UP-STUDY. Дякуємо учасникам! Подарунки із фірмовою символікою вже надіслані переможцям!

Детальніше про Університет SWPS: Університет Соціальної Психології займає почесну 2 позицію у рейтингу престижних та перспективних університетів за програмою UP-STUDY "Навчання в Польщі". Серед його переваг слід відзначити якість освіти, європейське визнання, престиж серед роботодавців та чудові відгуки самих студентів- учасників програми.

Дізнатися більше про Університет SWPS →

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини