Професії онлайн. Яку роботу можна знайти у мережі?

1017
Facebook Twitter
Професії онлайн. Яку роботу можна знайти у мережі?

Яку роботу можна знайти у соціальних мережах та чи потрібно мати відповідну освіту? Обговоримо це питання у статті.

В епоху покоління Y важливість Інтернету динамічно зростає. Сьогодні для багатьох людей використання банківських продуктів, покупка товарів або послуг інакше, ніж онлайн, здається дикістю. Це не тільки привело до підвищення вимог до сервісу та обслуговування клієнтів, але, перш за все, принесло попит на нові (або «оновлені») професії, які роблять так, щоб прибуток збільшився у реальному вираженні. Яку роботу можна знайти у соціальних мережах та чи потрібно мати відповідну освіту? Обговоримо це питання у статті.

Професії онлайн — робота у соціальних мережах

Положення людей, пов'язаних з обслуговуванням клієнтів, особливо зросла на ринку праці. Соціальні мережі вимагають від компаній постійного моніторингу запитів споживачів, а також швидкого реагування. Чим швидше, точніше, тим краще. Співробітник повинен створити імідж, шукати рішення, далекі від схематичних, створювати відчуття, що клієнт важливий та його проблема буде розв'язана швидко та позитивно. Сильні бренди йдуть далі, наймаючи людей, які несуть відповідальність тільки за контакт з клієнтом у соціальних мережах або на сайтах. Це дозволяє будувати відносини з брендом. Жоден автовідповідач (чат-бот) не може замінити контакт з людьми, які можуть позитивно реагувати на потреби тих, хто зацікавлений. Маркетологи та піарники переживають справжній бум. Попит на маркетингові послуги зростає, особливо у комерційному секторі та секторі товарів повсякденного попиту (ринок товарів, що швидко продаються). З іншого боку, піарники зазвичай знаходять роботу у сферах банківської справи, торгівлі та продажів, а також телекомунікацій.



Конкуренція у Мережі. Які професії ефективно розвиваються в Інтернеті?

Говорячи про професії майбутнього, не можна не враховувати співробітників, які додають елементи, складові віртуальної реальності — програмістів, тестувальників, творців веб-контенту, дизайнерів комп'ютерної графіки. На ринку праці все ще може існувати попит на ці професії.

Швидкий прогрес у доступі до мереж та програм, які підтримують різні сектори економіки, означає, що деякі з професій, які вважалися традиційними, наприклад, офісні професії, можуть переходити до Інтернету. Це те, що відбувається, наприклад, з обліком. Люди, які керують бізнесом, можуть управляти своїми фінансами, використовуючи спеціальні системи. Однак водночас бухгалтерія розширює свою пропозицію за допомогою онлайн-сервісів. Клієнт та бухгалтер заповнюють документацію, використовуючи електронну пошту або загальну платформу.

Швидкі зміни у вимогах ринку праці

Вимоги до сервісу та його якості змінилися. Виявляється, що сьогодні диплом університету не завжди є квитком до яскравої кар'єри, оскільки крім нього потрібно ще під час навчання придбати додаткові компетенції та м'які навички. Хоча не можна сказати, що без навчання у престижному ВНЗ вдасться побудувати кар'єру лише на ентузіазмі. Потрібно використовувати симбіоз зі знань, отриманих в університеті, та додаткових навичок. Також важливим є досвід, роботодавці звертають увагу на розвиток особистості.

У кожного є шанс на розвиток. Варто постійно стежити за каналами відомих маркетологів у соціальних мережах, брати участь у вебінарах, шукати можливості зустрітися з фахівцями. Всі ці дії можуть призвести не тільки до отримання роботи мрії, але й до можливості отримання вищих заробітків.

Підсумовуючи, фахівці UP-STUDY звертають увагу на те, що у світі онлайн є багато можливостей для реалізації, але початком служить вища освіта. До речі, для багатьох такий тип діяльності підходить ще й тому, що він є безпечним. Віртуальні контакти на роботи навряд чи будуть включені до найнебезпечніших робочих місць у світі. Онлайн або офлайн — безпека роботи на комп'ютері може бути одним з аргументів на користь пошуку роботи серед вищезазначених або схожих професій.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини