Подвійний диплом відкриває вікно у світ

8705
Facebook Twitter
Подвійний диплом відкриває вікно у світ

У Європі створено спільний простір для навчання та роботи, в якому потенційні співробітники матимуть універсальні кваліфікації, що сприяє професійній міграції у межах ЄС.

У Європі створено спільний простір для навчання та роботи, в якому потенційні співробітники матимуть універсальні кваліфікації, що сприяє професійній міграції у межах ЄС. Європейська освіта на академічному рівні йде у напрямку, зазначеному у програмах подвійних дипломів. Багато студентів університетів Республіки Польща прагнуть отримати дворічний ступінь магістра з менеджменту та в інших можливих напрямках англійською мовою у рамках програми подвійних дипломів. Варто зауважити, що одним з перспективних університетів, що дозволяють це здійснити, є Академія Леона Козмінського. Програма передбачає рік навчання у Польщі, а другий рік у французькій бізнес-школі KEDGE. Бувалі учні подібних курсів визнають, що програма та результати навчання в обох університетах однакові, у хорошому розумінні. Додатковою перевагою випускників програм подвійного ступеня є double мережа контактів в університетському клубі випускників.

Освіта за програмою «double degree» на прикладі Університету Козмінського

Університет Козмінського, який є вищим навчальним закладом-партнером нашого центру — UP-STUDY, відкритий для міжнародного молодіжного обміну та проводить програми подвійних дипломів з кількома європейськими університетами. Найчастіше вони фінансуються у рамках програми академічного обміну Erasmus+. Високий ступінь інтернаціоналізації університетів, уроки англійської мови та високі позиції у міжнародних рейтингах полегшують ALK укладати угоди з аналогічними університетами в Європі. Подвійні дипломи доступні тільки кращим студентам, починаючи з навчання на бакалавраті, де комбінована освітня пропозиція застосовується до менеджменту в ALK та KEDGE Business School, а також до фінансів в ALK та Лісабонській школі економіки та менеджменту. У разі навчання у магістратурі за направленням менеджменту, студенти Академії можуть взяти участь у

програмі подвійного диплома у тандемі з KEDGE. У студентів-фінансистів є вибір: Університет Порту, Школа менеджменту ESSCA або Школа бізнесу Skema. Учасник програми повинен продемонструвати гарне знання англійської мови та дуже високі академічні результати.

Програми, що фінансуються Європейським Союзом

Бюджет програми Erasmus+, який в нинішній семирічній перспективі становить 15 мільярдів євро, повинен бути збільшений наступного року. До 2024 року Європейський Союз оголошує про створення 20 європейських університетів, заснованих на багатосторонніх угодах, які будуть відповідати освітнім програмам, щоб студенти могли переміщатися між ними без будь-яких формальних обмежень. У таких консорціумах вже взяли участь три великих польських університети: Варшавський, Ягеллонський та Гданський. Менші спеціалізовані ВНЗ, такі як Козмінський університет, приєднуються до європейського освітнього простору з допомогою двосторонніх угод та програм подвійних дипломів.

Основними цілями загальноєвропейського простору освіти є: більш тривале перебування кожного студента та учня за кордоном, знання двох

іноземних мов, загальне визнання дипломів та атестатів про закінчення школи у межах ЄС. Зрештою, такий обмін спрямований на формування почуття європейської ідентичності шляхом вивчення культурної спадщини Європи та її різноманітності. Система освіти, яка відкрита для обміну, збільшує шанси випускників на професійну кар'єру.

Підбиваючи підсумки, зауважимо, що в Університеті Козмінського навчається не менш ніж 8 тисяч осіб, з яких 6000 на бакалавраті та магістратурі. Серед них близько 25% — іноземні громадяни. У міжнародному обміні з університетами з-за меж Європи — близько 600 чоловік на рік, а кілька десятків студентів беруть участь у програмах подвійних дипломів. Зважаючи на це, бажаючи потрапити до нового загальноєвропейського простору, варто детально придивитися до цього, та інших університетів, які беруть участь у консорціумах. За підсумком, студентам програми подвійних дипломів нададуть додаткові шанси на стрімку побудову кар'єри, без обмежень за локацією, а це вагомий аргумент на користь такого типу освіти.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини