Пріоритети та особливості Університету Банківської Справи у Вроцлаві

8143
Facebook Twitter
Пріоритети та особливості Університету Банківської Справи у Вроцлаві

Унікальна система викладання, а також можливість отримання досвіду від іноземних партнерів, робить цей вищий навчальний заклад одним з кращих, про що свідчать високі позиції в різних рейтингах.

Вибираючи здобуття вищої освіти у Вроцлаві, просто неможливо обійти увагою Університет Банківської Справи (Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu). Заснований в 2005 році, він входить в найбільшу фінансову групу непублічних установ вищої освіти в Польщі. Дане відділення групи WSB можна назвати одним з кращих представників мережі, по-перше, через вдале місце локації та перспективність самого міста, по-друге, через масштабність цього відділення. Воно має три корпуси, велику матеріально-технічну базу та широкий викладацький склад, який також обмінюється досвідом між структурними підрозділами. Унікальна система викладання, а також можливість отримання досвіду від іноземних партнерів, робить цей вищий навчальний заклад одним з кращих, про що свідчать високі позиції в різних рейтингах.

Інформація про Wyższa Szkoła Bankowa

У групі університетів WSB навчаються понад 235 000 студентів з різних країн світу, на різних мовних курсах та науково-кваліфікованих рівнях. Користується особливою перевагою стаціонарна та заочна форми навчання. До 2012 року вибір програм досліджень був досить невеликий, але об'єднавшись в зазначеному році з Університетом Фінансів та Менеджменту, пропозиція спеціальностей значно розширилося, хоча збереглися цілком лояльні ціни на рік навчання. В середньому вартість навчання складає 1000-1215 євро. Особлива увага приділяється набуттю практичних навиків, тому існують оплачувані стажування з погодинною платою від двох євро. Всього в групі ВНЗ WSB студенти можуть вибрати спеціальності з 430 різновидів, на 75 факультетах. Щорічно, мільйони злотих виділяються Європейським Союзом на оплату студентських стажувань за кордоном та оплачуваних практик.

Також, варто відзначити, що деякі бізнес-спеціальності знаходяться під заступництвом успішних підприємців та бізнесменом, що допомагає студентам даних напрямків відвідувати семінари та лекції від асів цієї сфери. Ця установа вищої освіти готує фахівців на посади:

  • керівників бізнес корпорацій;
  • висококласних фахівців сфери фінансів та бух.обліку;
  • топ-менеджерів;
  • професіоналів логістики, туризму та сфери розваг.

Навчання у Вроцлаві та студентське дозвілля

Вроцлав — одне з найперспективніших міст Республіки Польща через те, що є центром бізнесу, науки, логістики, досліджень, культури та підприємництва. Також, тут розташовані найбільші та головні офіси світових компаній, що сприяє швидкому працевлаштуванню, після отримання диплома. Також, завдяки тому, що університет має міцні взаємозв'язки з роботодавцями, які вважають групу WSB стратегічним партнером на міжнародному ринку праці, студенти з дипломом цього ВНЗ ніколи не залишаться без роботи, незалежно від обраної спеціальності. У студентів польських установ вищої освіти досить багато вільного часу, адже навчання на стаціонарі займає 4 дні на тиждень, один день надається для самостійного вивчення матеріалу. Тому, цілком реально влаштується на легальний підробіток, ну, або подорожувати зоною Шенгену.

По-перше, з Вроцлава досить швидко можна дістатися до багатьох європейських столиць, по-друге, у всіх студентів є законна підстава (національна віза категорії D або Карта Побиту), для того, щоб знаходиться в шенгенській зоні до трьох місяців в півріччі. Також, під час дозвілля можна відвідувати групи по інтересах в самому ВНЗ, або оглянути визначні пам'ятки, якими багате місто. У столиці Нижньосилезького воєводства проживає понад 640 тисяч осіб, серед яких не тільки поляки, а й росіяни, євреї, німці, тому, живучи тут під час навчання, можна завести нових цікавих друзів, представників різних національностей.Отже, Вроцлавський Університет Банківської Справи — один з кращих ВНЗ бізнес-напрямку, який створює сприятливу атмосферу для навчання в інтернаціональному середовищі. Великий вибір спеціальностей та кваліфікований викладацький склад допоможуть придбати якісний європейський диплом, за помірною вартістю, але з великими перспективами. Також, завдяки постійному поліпшенню аудиторій, лабораторій, комп'ютерних класів, відчуєте, що Ваше навчання крокує в ногу з прогресом.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини