Подвійний ступінь навчання в Університеті Козмінського

2185
Facebook Twitter
Подвійний ступінь навчання в Університеті Козмінського

Все, що Ви шукайте можна знайти значно ближче — в одній з обраних установ освіти Республіки Польща. Поговоримо про навчання в Akademii Leona Koźmińskiego та про можливість отримання подвійного диплома.

Навчання за кордоном асоціюється з престижністю, можливістю вивчати незнайомі культури, іноземною мовою та незабутньою пригодою. Для людей, які хочуть вчитися англійською мовою, але не наважуються вибрати американський або британський університет, є хороші новини: не потрібно здаватися! Все, що Ви шукайте можна знайти значно ближче — в одній з обраних установ освіти Республіки Польща. Поговоримо про навчання в Akademii Leona Koźmińskiego та про можливість отримання подвійного диплома.

Подвійний ступінь в ALK. Що потрібно знати про це?

Козмінського університет проводить подвійний ступінь навчання на наступних факультетах: «Менеджмент», «Фінанси та бухгалтерський облік». Це навчання англійською мовою, як на рівні I, так і на рівні II. ALK реалізує програму у співпраці з відомими закордонними партнерами, такими як KEDGE Business School або ESCP Europe чи ISEG Lisbon. Студенти можуть вчитися у таких країнах, як Франція, Португалія або Великобританія. Це можливість не тільки здобувати кваліфікацію у міжнародному середовищі, знайомлячись з конкретно обраною країною, але і з місцевою культурою, а також кухнею, традиціями та іншими специфічними особливостями.

Завдяки програмам подвійних дипломів, студенти мають можливість навчатися у відомому європейському університеті та отримати диплом

без необхідності виїжджати за кордон на весь період навчання, останнє, до речі, тягне за собою високі витрати.

Як отримати подвійний диплом в Республіці Польща?

Студенти Академії можуть подати заявку на програму подвійного диплома після завершення першого семестру навчання. Умовою є отримання високих середніх оцінок за курсом навчання та залучення до життя даної установи освіти. Учні Академії Леона Козмінського проводять останні два семестри навчання в іноземному університеті, тобто у разі навчання у бакалавраті, це третій рік, а якщо мова йде про магістратуру — тоді другий.

Чому вибір такої програми навчання є доцільним рішенням?

У міжнародному середовищі студенти набувають всебічних знань, практичних навичок та аналітичних інструментів, необхідних для організації бізнесу або роботи на бажаній посаді у польських та іноземних компаніях. Крім участі у проєкті, в учнів, які навчаються за програмою подвійного диплома, є можливість займатися на курсах з менеджменту, семінарах та додаткових класах, доступних для студентів. Фахівці центру польської освіти UP-STUDY, які є одним з ексклюзивних партнерів Академії Козмінського, підкреслюють, що захист дипломної роботи відбувається у вітчизняному університеті, тобто в ALK.

Випускники отримують два дипломи: Академії Козьмінського та одного з іноземних університетів на вибір.

Дослідження проводяться в очній формі, оскільки під час навчання обробляється колосальний обсяг інформації.

Якщо Ви зацікавлені у навчанні в Університеті Козмінського, список курсів подвійних дипломів та університетських партнерів доступний на веб-сайті ALK: https://www.kozminski.edu.pl/pl/

  • Бакалаврат: http://bit.ly/double_degree_ALk_studia_licencjackie
  • Ступінь магістра: http://bit.ly/dobule_degree_ALK_studia_mgr

Підбиваючи підсумки, особливо підкреслимо, що попри обрану програму, вчитися в Академії Леона Козмінського більш ніж перспективно. При цьому, дана структура освіти стягує справедливу плату за навчальний рік. Подвійні курси особливо перспективні для тих учнів, які вже заздалегідь настроєні на глобальне працевлаштування. Щоб процес вступу пройшов без негативних нюансів, рекомендуємо звернутися до будь-якого з 28-ми представництв UP-STUDY, де наші кваліфіковані фахівці нададуть весь спектр необхідних послуг.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини