Подорожі повітрям з Польщі до європейських країн

7609
Facebook Twitter
Подорожі повітрям з Польщі до європейських країн

У цій статті ми розповімо, як замовити квиток за допомогою Інтернету, а також поділимося інформацією щодо популярних маршрутів з Польщі та компаній, яким слід віддати перевагу.

У деяких молодих людей, котрі навчаються в університетах Польщі, серед яких багато наших співвітчизників, є бажання подорожувати за кордон за допомогою повітряного простору, але не всі знають, який перевізник пропонує рейси до необхідного пункту призначення. Багато сервісів типу Omio (в Україні TripMyDream) дозволяють порівнювати пропозиції всіх авіаперевізників, представлених в Європі. Завдяки цьому студенти та інші зацікавлені особи можуть легко знайти дешеві квитки на необхідний рейс. Через те, що з кожним роком збільшується кількість авіа операторів, з'являється шанс літати з Польщі до багатьох європейських країн задешево. Дана стаття буде цікавою для всіх любителів перельотів, оскільки ми розповімо, як замовити квиток за допомогою Інтернету, а також поділимося інформацією щодо популярних маршрутів з Польщі та компаній, яким більше за інші віддають перевагу громадяни та нерезиденти РП.

Як придбати квиток онлайн?

Для початку, фахівці UP-STUDY рекомендують вибрати один з ресурсів, що дозволяють порівнювати пропозиції різних операторів, як уже згадувалося вище, можна використовувати Omio. Далі, все що потрібно зробити — ввести обрану початкову та кінцеву точку поїздки, дату, потім натиснути «Пошук». Ви будете перенаправлені на сторінку результатів, відповідну запиту, що показує всі рейси, доступні в обраній поїздці. Можна впорядкувати результати пошуку за ціною, датою від'їзду, наявністю пересадок, або навіть часу у дорозі всього за кілька кліків. Також на різних сайтах пропонують інші варіанти фільтрації. Ви можете вказати критерії пошуку, вибравши певні діапазони годин відправлення або прибуття, вибрати тільки прямі маршрути або скасувати вибір перевізників, чиї послуги не хочете використовувати. Після порівняння, якщо знайдено перевізника, який підходить за особистими параметрами та умовами подорожі, Ви перебуваєте у кроці від перельоту.

Слід забронювати квиток. Немає нічого простіше! Натисніть «вибрати» та дотримуйтесь інструкцій, квиток буде відправлений на мейл після уточнення деталей.

Найбільш популярні стикувальні рейси з Варшави

Столиця Польщі може похвалитися не одним, а двома аеропортами. Кожен з них має широку мережу зв'язків, як всередині країни, так і за кордоном. З цієї причини багато мандрівники вирішують почати свою подорож з Варшави. Аеропорт Шопена та Варшавський аеропорт Модлін пропонують практично необмежені можливості для подорожей, як через прямі сполучення, так і зі зручними трансферами. Тому не дивно, що вони обслуговують мільйони пасажирів щороку. Найбільш популярними маршрутами за кордон є:

  • Варшава — Прага. Тривалість польоту: 1 година 35 хв, вартість від 245 зл.
  • Варшава — Барселона. Триває 3 години 10 хвилин, вартість від 39 злотих.
  • Варшава — Париж. Тривалість польоту: 2 години 30 хв, квиток обійдеться від 149 зл.
  • Варшава — Лондон. 2 години 40 хв — час подорожі, яка коштує від 39 злотих.

Популярні авіакомпанії, що пропонують велику мережу з'єднань з РП

Вирішуючи подорожувати повітрям, часто доводиться вибирати між традиційними перевізниками та так званими дешевими лініями. Великі та відомі на авіаційному ринку бренди гарантують польоти у масштабні аеропорти Європи та світу. Вартість їхніх послуг включена до перевезення зареєстрованого багажу та інших зручностей. Однак це зазвичай пов'язане з вищими витратами. Якщо ж планується тільки коротка поїздка, для якої Вам достатньо ручної поклажі, слід розглянути можливість використання послуг дешевших перевізників — лоукостерів. Найпопулярніші оператори у Польщі, які обслуговують внутрішні та європейські рейси: PLL Lot, Lufthansa, WizzAir та Ryanair.

Отже, з Польщі, студенти локальних ВНЗ, резиденти та іноземці, що живуть у РП, можуть відправитися до будь-якої столиці Європи, а також великих міст, з допомогою повітряного сполучення.

Для поїздки на вікенд або на святкові канікули досить ручної поклажі, а це значить, що краще віддати перевагу лоукостерам, істотно заощадивши на перельоті. Відкриваючи для себе незвідані раніше країни, можна не тільки дізнатися культуру та традиції інших народів, а й налагодити мережу контактів, що часто допомагає студентам польських університетів побудувати успішну кар'єру у короткі терміни.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини