Перспективи навчання в Польщі. Реальні відгуки студентів

13136
Facebook Twitter
Перспективи навчання в Польщі. Реальні відгуки студентів

Ця стаття буде корисна абітурієнтам, які хочуть вчитися в польських ВНЗ та тим студентам, які замислюються про отримання другої вищої освіти за кордоном.

Щорічно, тисячі українських абітурієнтів прагнуть здобути вищу освіту в кращих університетах Польщі. Тому що, Болонська система навчання надає ряд привілеїв та перспектив, які відкриваються для іноземних студентів, під час навчання та після нього. Крім того, на сьогодні, ВНЗ Польщі відкриті для міжнародних відносин, з цієї причини, студентам з України пропонується спрощена система вступу. Тому, ця стаття буде корисна абітурієнтам, які хочуть вчитися в польських ВНЗ та тим студентам, які замислюються про отримання другої вищої освіти за кордоном.

Перспективи навчання в Польщі

Завдяки якісній освіті та індивідуальному підходу до навчання студентів, велика кількість польських університетів входять до списку найпрестижніших вищих навчальних закладів Європи, і не тільки. Тому, нижче ми більш детально розглянемо можливості, які відкриває освіта на території даної країни:

1. Однією з важливих особливостей, для іноземних студентів є відсутність іспитів при вступі до ВНЗ Польщі.

2. Після закінчення навчання, випускник отримує європейський диплом, який котується у всіх країнах Європи, а також СНД. Дана перевага дозволяє українським студентам знайти відповідні високооплачувані посади на міжнародному ринку праці.

3. Польська держава дозволяє студентам з інших країн працювати без додаткового дозволу, у вільний від навчання час.

Завдяки цьому, студент має можливість забезпечувати своє життя самостійно, без допомоги батьків.

4. Також, навчання в Польщі відкриває гарну можливість подорожувати країнами Шенгенської зони. На вихідних або під час канікул, іноземний студент, який має польську національну візу, може нанести візит в будь-яку країну ЄС, для ознайомлення з культурою та традиціями.

Відгуки студентів UP-STUDY про навчання в Польщі

Відомо, що вступ до університету за кордоном, оформлення необхідних документів для студентської візи та пошук житла на час навчання — це трудомісткий процес, який вимагає самоорганізації та великих витрат сил/часу. Тому, багато абітурієнтів/їхніх батьків вважають за краще скористатися послугами спеціалізованих компаній для вступу за кордоном. Однією з провідних українських компаній з надання посередницьких послуг в сфері освіти є центр UP-STUDY. Індивідуальний підхід до кожного абітурієнта, допомога та консультація кваліфікованих співробітників UP-STUDY гарантують 100% вступ до кращих університетів Польщі. Важливим моментом для компанії є збір відгуків студентів, які вступили за програмою UP-STUDY. Тому, нижче ми представимо декілька з них:

1. «Завдяки відмінній роботі співробітників центру польської освіти UP-STUDY процес вступу до університету пройшов на найвищому рівні. Задоволена обраним університетом, підходом викладачів до навчання та практичними заняттями для кращого засвоєння отриманих знань» — Світлана Гордієнко. Вроцлавський Університет Менеджменту.

2. «Завжди мріяв вступити до ВНЗ Польщі, оскільки європейська освіта вважається однією з кращих у світі, а також вона відкриває можливість подорожувати по Європі. Через брак інформації/досвіду в процедурі зарахування в польські університети, я звернувся за допомогою до фахівців компанії UP-STUDY. Жодного разу не пошкодував про свій вибір. Дякую за допомогу!» — Ігор Степаненко. Варшавська Академія Громадських Наук.

3. «Мене завжди приваблювала культура, мова та ментальність Республіки Польща. Тому, як тільки стало питання про вибір місця для здобуття вищої освіти, я, звичайно ж, віддала перевагу університетам Польщі. Дуже задоволена ставленням до іноземних студентів в моєму ВНЗ та якістю навчання. Висловлюю щиру подяку компанії UP-STUDY в допомозі кваліфікованих співробітників під час вступу. Дякую!» — Катерина Костюшкіна. Університет Банківської Справи в Познані.Виходячи з отриманої інформації, ми можемо зробити висновок, що отримання польської вищої освіти несе ряд переваг, котрі допоможуть в подальшому працевлаштуванні та життя, в цілому. Навчаючись в університеті Польщі, студент має можливість влаштуватися на підробіток та подорожувати, у вільний від навчання час. Крім того, вартість навчання в польських ВНЗ на рівні з українськими університетами, а якість викладання та перспективи — значно більші.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини