Перспективи навчання в Академії Фінансів і Бізнесу Вістула

7650
Facebook Twitter
Перспективи навчання в Академії Фінансів і Бізнесу Вістула

Сьогодні ми детально розглянемо перспективи, які відкриває перед студентами навчання в столичній Академії Фінансів та Бізнесу Вістула, а також пріоритети ВНЗ перед іншими університетами.

Кожен абітурієнт, який планує навчатися за кордоном, хвилюється про те, як правильно вибрати вищий навчальний заклад. У Республіці Польща близько 470 університетів, більш ніж половина з яких — структури приватної форми власності. Для іноземців, набагато перспективніше вчиться у приватному ВНЗ, тому що вартість в 1.5-2 рази нижче, та на багато більше шансів швидко працевлаштуватися, після отримання диплома. Звичайно, для того щоб бути впевненим, що Ви обрали гарний навчальний заклад, варто порівняти його з критеріями, які дозволяють скласти об'єктивну оцінку. До таких параметрів можна віднести: позицію в рейтингу, місце розташування (місто), наявність договорів з університетами в інших країнах про співпрацю. Сьогодні ми детально розглянемо перспективи, які відкриває перед студентами навчання в столичній Академії Фінансів та Бізнесу Вістула, а також пріоритети ВНЗ перед іншими університетами.

Загальні відомості про Академію Вістула

Академія Фінансів та Бізнесу Вістула (Akademia Finansów i Biznesu Vistula), яка розташована в самому центрі країни — у Варшаві, була заснована в 1996 році, та в міру набуття досвіду об'єднує студентів з сорока країн світу. В останні десятиліття цей приватний університет створює сприятливу атмосферу для своїх інтернаціональних студентів, яка допомагає комфортно навчатися, а також займатися дослідницькою діяльністю. У 2016 році посіла п'яте місце в рейтингу, серед університетів недержавної форми власності. У кампусі з площею 24 780 м2 навчаються понад п'ять тисяч учнів, серед яких не менше тисячі представників України. Серед великого вибору спеціальностей, які можна вивчати як польською, так і англійською мовою, кожен знайде ту, в якій можна повністю розкрити свій потенціал. Середня вартість залежить від обраного факультету, науково-класифікаційного рівня, мови викладання, але знаходиться в діапазоні від 1300 до 4000 євро на рік.

Додаткові послуги для іноземних студентів

Академія Вістула завжди широко відкриває свої двері іноземним студентам, тому, найталановитіші можуть отримувати стипендію, яка здатна покрити значну частину витрат, а також претендувати на індивідуальну знижку. Серед спектру послуг, що доступний іноземним студентам, варто відзначити:

  • курси вивчення польської та іноземної мови, за інтенсивною програмою;
  • тури-екскурсії по місту;
  • програми оплачуваної практики, а також центри планування кар'єри;
  • бюро інформації;
  • центри дозвілля, які включають групи за науковими інтересами, культурні заходи, спортивні події.

Крім того, що можна знайти дозвілля на будь-який смак, також варто відзначити, що дана академія тісно співпрацює зі світовими центрами, а також є активним учасником програми міжнародного обміну студентами Erasmus. Має двосторонні договори з університетами з Італії, Німеччини, Данії, Латвії, Туреччини та інших цивілізованих країн.

Перспективи після закінчення Академії Фінансів та Бізнесу Вістула

Ця установа знаходиться в столиці, а також швидко та динамічно розвивається відповідно до тенденцій ринку праці та світової економіки. Ще, завдяки тому, що Варшава є центром бізнесу, науки, досліджень та підприємництва, а також тому, що тут зосереджені головні офіси міжнародних компаній, знайти роботу випускнику такого престижного ВНЗ не складе труднощів. Вісім з десяти випускників працевлаштовуються у великі локальні компанії або міжнародні корпорації протягом місяця, після отримання диплома. У місті з 1 800 000 громадянами, зазвичай, не так просто знайти гідну роботу, але це не стосується Варшави. До того ж, диплом Академії Вістула дуже цінується роботодавцями, тому, часто пропозиції про працевлаштування надходять ще під час навчання на останніх курсах.

Виходячи з отриманої інформації варто зауважити, що Академія Фінансів та Бізнесу Вістула перспективна як для навчання на бакалавраті, так і для післядипломної освіти. У стінах цього ВНЗ можна знайти не тільки прямі знання Вашої професії, а й набуття практичних навичок та їх використання. Варто зауважити, що як для столичного університету, то ціни за навчальний рік тут дуже демократичні. Крім навчання, можна швидко знайти дохідний підробіток, а також завжди є заходи, на яких можна чудово розслабитися, та з користю провести дозвілля. Любите великі міста та столичну метушню, тоді Академія Фінансів та Бізнесу Вістула — повинна стати Вашим вибором.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини