Переваги та недоліки самостійного вступу. Чому віддати перевагу?

6982
Facebook Twitter
Переваги та недоліки самостійного вступу. Чому віддати перевагу?

З посередником вступати значно простіше, але, варто підібрати сумлінну компанію. Саме про переваги та недоліки кожного способу вступу ми поговоримо більш детально в даній статті.

Деякі абітурієнти, які мріють про закордонну освіту, зупиняються на початковій стадії через те, що побоюються вступного процесу. У такому випадку, вони ризикують втратити шанс на швидку побудову кар'єри в розвиненому європейському суспільстві. Варто зауважити, що, на сьогодні, вступити в установи вищої освіти найближчого закордону не так складно, головне — підійти відповідально до процесу, або залучити до цього компанію посередника. Для самостійного вирішення всіх деталей, буде необхідна максимальна концентрація, вміння спілкуватися з представниками різних структур, причому, потрібно володіти англійською або локальною мовою країни, в якій знаходиться ВНЗ. З посередником вступати значно простіше, але, варто підібрати сумлінну компанію. Саме про переваги та недоліки кожного способу вступу ми поговоримо більш детально в даній статті.

ОСОБЛИВОСТІ САМОСТІЙНОГО ВСТУПУ ДО ПОЛЬСЬКИХ ВНЗ

Оскільки Республіка Польща надає якісну освіту за доступною вартістю, українці вибирають університети саме цієї країни. Для того, щоб самостійний вступний процес завершився успішно, необхідно добре знати польську або англійську, щоб точно слідувати інструкціям. У всьому іншому, потрібно:— визначитися з університетом, містом та спеціальністю;— перевірити, який перелік документів потрібно зібрати та повністю його обробити;— уточнити, які вступні випробування потрібно пройти для вступу;— дізнатися, на яких підставах можна поступити до обраного ВНЗ та визначитися зі своїм індивідуальним варіантом;— пройти реєстрацію для іноземних студентів в системі IRK;

— внести оплату реєстрації;— вислати скановані копії всіх наявних документів;— очікувати відомостей про зарахування.Фактично в кожній установі вищої освіти Польщі є спеціальні центри або відділи, які займаються координацією іноземних абітурієнтів. Ніхто не повинен сумніватися, що вступити самостійно — реальна подія, адже для цього потрібно лише величезне бажання та вміння дотримуватися цінних вказівок.

Переваги вступного процесу з допомогою компанії-посередника?

Варто зауважити, що, при правильно обраній компанії, яка виступить посередником між приймальною комісією та абітурієнтом, весь процес здасться сущою дрібницею. Доручивши всі деталі своєму компетентному помічникові, можна сміливо зайнятися вивченням мови та упакуванням валіз. На сьогодні, лідером в даному напрямку є центр польської освіти UP-STUDY. Маючи багаторічний досвід, високий рівень надання послуг та сотні тисяч позитивних відгуків, компанія динамічно розвивається та має масу переваг над конкурентами. Серед них варто виділити:

1. Безкоштовний пошук житла для всіх учасників програми, незалежно від міста та обраного ВНЗ.

2. Участь у додатковій програмі UP-SUPPORT. Це цілодобова, протягом 3 років, підтримка студентів, які вступили в один з 15 рейтингових ВНЗ Польщі.

3. Вступ без іспитів та без урахування результатів зовнішнього національного оцінювання.

4. Повна інформаційна підтримка в питаннях відкриття довгострокової візи.

5. 29 представництв по всій території України та чотири представництва в Польщі.

Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що, вступаючи з участю кваліфікованого посередника, такого як наша компанія, абітурієнти не тільки економлять свій час та нерви, а й отримують радника й помічника, на перші три роки навчання в польських ВНЗ. Також, це дуже зручний варіант для батьків, адже вони постійно мають зв'язок з кураторами та можуть бути спокійні, що діти в безпеці та під опікою. Для того, щоб здолати вступний процес самостійно, потрібно мати досвід в подібних справах, володіти мовою на належному рівні та бути уважним до деталей, адже несподіванка може виникнути на будь-якому з етапів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини