Переваги магістратури з Картою поляка

8822
Facebook Twitter
Переваги магістратури з Картою поляка

У цій статті ми допоможемо розібратися іноземним студентам в перевагах Карти поляка. Також, буде актуально для студентів, які отримали диплом бакалавра в Україні і бажають продовжити навчання в магістратурі за кордоном.

Диплом про присвоєння ступеня магістра у Польщі — це диплом, визнаний в Європі і у всіх успішних країнах. Закінчивши магістратуру, випускники збільшують свій шанс — стати успішними на сучасному ринку праці Європи. У цій статті ми допоможемо розібратися іноземним студентам в перевагах Карти поляка. Також, буде актуально для студентів, які отримали диплом бакалавра в Україні і бажають продовжити навчання в магістратурі за кордоном.

Що потрібно знати про Карту поляка?

Карта поляка — це посвідчення, видане особі, яка не має громадянства Польщі або права на проживання в країні. Українські громадяни, які хочуть вступити в державні ВНЗ Польщі на магістратуру, входять в число тих, у кого є шанс отримати Карту. Якщо Ви добре володієте польською мовою, любите традиції цього народу, Вам понад 16 років, і є польське коріння, можна випробувати удачу і подавати документи на оформлення. Термін, від підготовки і подачі документів до вручення Карти поляка — 3 місяці, дійсна протягом 10 років.

Переваги для магістрів з Картою поляка

Привілеї навчання на магістратурі в Польщі з Картою поляка:

  • безкоштовне навчання в державних вищих навчальних закладах Польщі;
  • можливість отримати знижку в приватних ВНЗ;
  • подавати документи на студентську або соціальну стипендію на рівні з польськими абітурієнтами;
  • безкоштовне відвідування музеїв;
  • проїзд в поїздах Польщі зі знижкою;
  • як і громадяни Польщі, мати право на безкоштовну медичну допомогу;
  • якщо Ви будете навчатись заочно, то зможете легально працювати на території Польщі.

Тривалість навчання в магістратурі 2 роки. Випускники, що отримали ступінь бакалавра в українських ВНЗ, мають всі шанси для вступу до магістратури польського закладу, при цьому, збіг за фахом зовсім не обов'язковий. Не важливо, в якій країні Ви отримали диплом: в Польщі чи в Україні. Навчання в польських ВНЗ проводиться двома мовами за вибором: польською чи англійською. Рівень англійської мови повинен бути підтверджений міжнародним сертифікатом. Також, абітурієнти можуть вибрати ту форму навчання, яка їм буде комфортна: стаціонарна або заочна. Деякі ВНЗ пропонують і дистанційну освіту, якщо у Вас немає можливості приїхати в країну.

Отже, серед українських студентів все більшою популярністю користується магістратура в Польщі тому, що більшість польських вищих навчальних закладів сприяють припливу іноземців. В Україні, Карту поляка отримало близько 100 000 громадян, що дає їм повне право на безкоштовну освіту в Польщі на тих же правах, що й польським абітурієнтам. При цьому, безліч польських вищих навчальних закладів співпрацюють з університетами-партнерами для проведення спільних магістерських програм. Студент може стати володарем диплома відразу двох університетів: Польщі та Великобританії, Польщі та Америки.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини