Освіта у сфері туризму на вищому світовому рівні — Головна школа туризму та готельного бізнесу Вістула була акредитована THE-ICE

8029
Facebook Twitter
Освіта у сфері туризму на вищому світовому рівні — Головна школа туризму та готельного бізнесу Вістула була акредитована THE-ICE

Вища школа туризму та гостинності групи Vistula University, розташована у Варшаві отримала нагороду ICE. Читайте подробиці в огляді.

Якість та ефективність підтверджені престижною акредитацією — Вища школа туризму та гостинності групи Vistula University, розташована у Варшаві отримала нагороду ICE (Міжнародний центр передової освіти у сфері туризму та гостинності). Це одна з двох найважливіших акредитацій у світі для освітніх установ з таким профілем. Завдяки цьому даний варшавський університет входить до світової ліги туристських коледжів. Варто зауважити, що напрямок туризму прекрасно представлений і в інших структурах групи, наприклад, в Академії фінансів та бізнесу Вістула, тому зацікавлені студенти можуть віддати перевагу будь-кому з ВНЗ.

Говорячи про вищу школу туризму та готельного менеджменту Вістула, вона була оцінена у 14 областях, включаючи якість програм, цінність наукових досліджень, а також організацію, управління університетами, співробітництво з бізнесом та світове визнання. Школа отримала визнання у всіх категоріях.

Експерти THE-ICE особливо високо оцінили співпрацю з галуззю — активна Ділова рада та тісний зв'язок між наукою та практикою.

Кшиштоф Целух, повноважний представник ректора зі співробітництва з соціально-економічним середовищем звернув увагу на те, що керівництво робить акцент на прив'язці до ринку. Підприємці впливають на форму пропонованих програм, проводять заняття, надають стажування та тренінги. Завдяки цьому випускники готові працювати на керівних посадах у сфері туризму. Для ВНЗ отримана акредитація була важливою подією.

Експерти ICE також підкреслили якість управління університетом та самого персоналу: великий академічний, лідерський та галузевий досвід. Навчальні програми з високими оцінками, створені відповідно до європейських стандартів, спрямовані на студентів, орієнтовані на розуміння отриманих знань, критичне мислення, аналітичні та соціальні компетенції. Вони вказали на міжнародну середу як велика перевага.

Резюме, серед іншого, свідчить: «SGTiH Vistula — дійсно міжнародна установа, що займається бізнес-освітою у сфері туризму, готельного бізнесу та організації заходів. Вона очолюється пристрасною та орієнтованою на майбутнє командою, яка добре розуміє конкретні потреби різноманітних та широко поширених потреб індустрії туризму».

Акредитація є підтвердженням високої якості освіти у сфері туризму та відпочинку та зобов'язанням до подальшого розвитку освітньої структури. Вона стала можливістю для глибокого аналізу поточної пропозиції університету для студентів та ринку праці. Питання та коментарі комітету з акредитації дозволили, сформулювати сміливі цілі для майбутнього розвитку університету.

Акредитаційний аудит був проведений 28-29 листопада 2019 року за керівництвом проф. Еви Вернер та проф. Джейн Алі-Найт. THE-ICE (Міжнародний центр передового досвіду у сфері туризму та готельної освіти) — це міжнародна акредитаційна організація та глобальна мережа провідних установ, що займаються туризмом, відпочинком, заходами та кулінарним мистецтвом. Він був заснований у 2004 році в Австралії. Його критерії оцінювання університетів засновані на європейських стандартах ESG.

Як раніше згадувалося, до групи Vistula University входить кілька великих установ освіти Польщі. Якщо Ви зацікавлені у вивченні будь-який інший бізнес-спеціальності, не пов'язаної зі сферою гостинності, варто віддати перевагу Академії фінансів та бізнесу Вістула, яка пропонує програми за передовими методиками, як польською, так і англійською мовами, зі справедливою платою за навчальний рік. До того ж, якщо Ви будете вступати з UP-STUDY, зможете претендувати на знижку від 200 до 300 євро.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини