Логістична олімпіада в Україні (Виграй безкоштовне навчання у Польщі)

7964
Facebook Twitter
Логістична олімпіада в Україні (Виграй безкоштовне навчання у Польщі)

В Україні стартувала міжнародна Логістична олімпіада, організована Університетом Логістики та Транспорту (Вроцлав) та Центром польської освіти UP-STUDY (Київ). Головний приз безкоштовний рік навчання у Польщі.

В Україні стартувала міжнародна Логістична олімпіада, організована Університетом Логістики та Транспорту (Вроцлав) та Центром польської освіти UP-STUDY Київ). Головний приз - безкоштовний рік навчання у Польщі.

УСІ БАЖАЮЧІ МОЖУТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ОЛІМПІАДІПерший етап олімпіади: 15 січня 2015 року - 17 квітня 2015 року.

Міжнародна логістична олімпіада

Університет Логістики та Транспорту (Вроцлав) спільно з Центром польської освіти UP-STUDY (Київ), дає можливість виграти безкоштовне навчання протягом року всім молодим людям, які цікавляться спеціальністю "Логістика"1 місце
Головна нагорода для переможця у конкурсі - безкоштовний рік навчання в MWSLiT на факультеті Логістики + безкоштовний двомісячний курс польської мови (серпень - вересень).

2 місце
Для 1 людини: планшет + семестр навчання безкоштовно в MWSLiT на факультеті Логістики + безкоштовний двомісячний курс польської мови (серпень - вересень) + подарунковий набір з атрибутикою ВНЗ.

3-5 місце
Безкоштовний двомісячний курс польської мови (серпень - вересень) + подарунковий набір з атрибутикою ВНЗ.

Про міжнародну Логістичну олімпіаду

Логістична олімпіда є спільним міжнародним проектом Університету MWLiT та Програми UP-STUDY, що дає можливість обдарованим дітям з України продемонструвати свої зання з логістики та отримати БЕЗКОШТОВНИЙ рік навчання у Польщі та двомісячний курс польскої мови у Вроцлаві.

Олімпіада складається 2 етапів: 1-ий етап: з 15 січня 2015 року до 17 квітня 2015 року. Після заверешення відбувається відбір найкращих, що проходять на другий етап.2-ий етап: з 17 квітня 2015 року до 15 травня 2015 року. Оголошення переможців* у 5-ти денний термін.* - отримати приз можуть лише абітурієнти, які подадуть документи на вступ до закінчення 2-го етапу олімпіади.

Умови участі (Регламент олімпіади)

I. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1. Організаторами Логістичної олімпіади (далі "Конкурсу") є Międzynarodowa Wyższa Szkoła Logistyki i Transportu we Wrocławiu, далі звана "MWSLiT" та Центр польскої освіти "UP-STUDY".2. Конкурс буде проходити з 15 січня 2015 до 10 травня 2015 року. Тема Конкурсу "Майбутнє за логістикою".3. Конкурс передбачений для випускників школи (віком до 18 років, які цікавляться транспортом та логістикою і хочуть пов'язати своє професійне майбутнє з цією сферою.

II. ПРАВИЛА КОНКУРСУ

1. Конкурс складається з двох етапів:• I етап - віртуальний (учасники реєструються на сайті і відповідають на питання),• II етап - віртуальний (учасники (переможці першого етапу) реєструються на сайті і відповідають на питання).2. Етапи:I етап - 15.01.2015 - 17.04.2015.II етап - 17.04.2015 - 10.05.2015.

3. Перед кожним етапом Конкурсу, учасник повинен зареєструватися на сайті (платформі), ознайомитися і схвалити правила участі. Кожен учасник Конкурсу отримує пороль і логін, які активуються відразу після входу на платформу Конкурсу.

4. Кожен учасник має право на одноразову реєстрацію на платформі Конкурсу. У разі підозри в багаторазовій реєстрації на платформі Конкурсу, організатор залишає за собою право зняти учасника з Конкурсу.

УВАГА: всі дані учасника вписуються буквами латинського алфавіту *

III. ПРОХОДЖЕННЯ КОНКУРСУ

1. Конкурс складається з двох етапів.

a) I етап складається з тесту (15 питань). На II етап проходять учасники, які правильно дадуть відповідь хоча б на 50% запитань і зроблять це в найкоротший термін.Після закінчення тесту, учасник автоматично дізнається кількість балів і час, витрачений на проходження тесту.На другий етап проходить 100 кращих учасників. У випадку, якщо кілька людей буде мати однакову кількість балів, вирішальним фактором буде час, витрачений на проходження тесту на I етапі.Організатор зберігає за собою право змінити кількість учасників у випадку реєстрації недостатньої кількості людей.Завершення етапу відбудеться 17 квітня 2015. В цей день учасники вже не можуть реєструватися на платформі. Організатор залишає за собою право протягом 10 робочих днів поінформувати учасників про результати та наступні дії, шляхом відправки електронного листа.

b) II етап - віртуальний тест з 15 питань.Після закінчення цього етапу Конкурсу, відбирається 5 кращих учасників, згідно кількості балів і найменшим часом, витраченим на проходження тесту. Після закінчення тесту, учасник автоматично дізнається кількість балів і час, витрачанний на проходження тесту.

У випадку, якщо кілька людей будуть мати однакову кількість балів, вирішальним фактором буде час, витрачений на проходження тесту на II етапі.Організатор зберігає за собою право змінити кількість учасників, у випадку реєстрації недостатньої кількості участків.Завершення етапу відбудеться 10 травня 2015. В цей день учасники не можуть реєструватися на платформі. Організатор залишає за собою право протягом 5 днів робочих поінформувати учасників про результати та наступні дії шляхом відправки електронних листів.

4. Остаточне оголошення переможців та нагородження відбуватиметься у Вроцлаві на Церемонії Іногураціі академічного року 2015/2016, яка відбудеться 1-7 жовтня 2015.

IV. НАГОРОДИ

1. Голавна нагорода для переможця у Конкурсі - безкоштовний рік навчання в MWSLiT (у Вроцлаві) на факультеті Логістики + безкоштовний двомісячний курс польської мови (серпень - вересень).

2. Інші призи:- Для 1 людини: планшет + семестр навчання безкоштовно в MWSLiT (у Вроцлаві) на факультеті Логістики + безкоштовний двомісячний курс польської мови (серпень - вересень) + подарунковий набір з атрибутикою ВНЗ.- Для 3 осіб: безкоштовний двомісячний курс курс польської мови (серпень - вересень) + подарунковий набір з атрибутикою ВНЗ.

3. Обов'язковою умовою отримання нагороди є присутність на Урочистій церемонії Іноугураціі.

4. У виняткових випадках, нагороду можна отримати в інший час (не пізніше ніж через тиждень) за умови попереднього інформування організатора про причини, що не дозволяють.

V. Остаточні постанови

1. Організатори залишають за собою право скасування Конкурсу у зв'язку з низькою зацікавленістю, або з низьким рівнем відповідей учасників.2. Рішення організаторів та Комісії Конкурсу мають остаточну силу і оскарженню не підлягають.3. Право на участь у Конкурсі можливо тільки при згоді зі Зводом Правил Конкурсу.4. Організатори залишають за собою право вносити зміни в цей Звід правил.

Якщо Ви згодні із умовами участі у Конкурсі, тоді:

1. Перейдіть на офіційну сторінку Олімпіади (Конкурсу)2. Зареєструйтеся в системі (зліва зверху)3. Пройдіть одноразово тест (після реєстрації, з'явиться відповідне посилання зверху сторінки)

Офіційна сторінка Логістичної олімпіади: olimplogist.mwsl.eu (Перейдіть за посиланням для початку участі)

Бажаємо Вам успіху та перемоги!

(Якщо Ви маєте фірмове запрошення UP-STUDY, реєструватися не потрібно. Не забудьте взяти його з собою).Зареєструватися на Міжнародну освітню виставку-презентацію

Міжнародний Університет Логістики і Транспорту Організатор UP-STUDY Центр польської світи

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини