Нагородження переможців Міжнародної Логістичної Олімпіади 2016

9029
Facebook Twitter
Нагородження переможців Міжнародної Логістичної Олімпіади 2016

Днями були визначені переможці Міжнародної Логістичної Олімпіади 2016, організаторами якої були Університет MWSLIT та Центр польської освіти UP-STUDY. В Олімпіаді взяло участь більше 300 бажаючих з країн СНД.

Днями були визначені переможці Міжнародної Логістичної Олімпіади 2016, організаторами якої були Університет MWSLIT та Центр польської освіти UP-STUDY. В Олімпіаді взяло участь більше 300 бажаючих, адже призи більш ніж привабливі: від безкоштовного двомісячного курсу польської мови у Вроцлаві до безкоштовного року навчання в MWSLIT на факультеті Логістики.

Міжнародна Логістична Олімпіада 2016

MWSLIT (Міжнародний Університет Логістики та Транспорту) знаходиться в місті Вроцлав, логістичному центрі Європи, яке має в арсеналі безліч робочих місць для випускників напряму «Логістика». Компанія UP-STUDY рада рекомендувати цей ВНЗ для бажаючих отримати знання в галузі логістики, перевезень і експедирування. Олімпіада була проведена з метою заохочення найбільш талановитих абітурієнтів, з розрахунку, що успіх на даному етапі змотивує їх до ще більш масштабних досягнень в майбутньому.

Олімпіада проходила під патронатом та у партнерстві із міжнародними компаніями: DHL, BOSCH, MERCEDES-BENZ, TOYOTA, ELECTROLUX, VOLVO, CILT, CRUSAR, LEONI, WOS.

Олімпіада проходила в 2 етапи: після першого етапу було відібрано 100 студентів, які показали найкращі результати проходження онлайн тесту — впоралися швидше інших і відповіли правильно на більшу кількість запитань (питання тесту були спрямовані на визначення знань у сфері логістики). На другому етапі, 100 кращих претендентів, повинні були дати відповіді вже на більш складні запитання, що стосуються їх майбутньої спеціальності.

Переможцем Олімпіади став Дубровін Михайло, який зазначив, що брати участь в конкурсі йому було цікаво і не складно, ну і звичайно, порадував результат старань — адже тепер, його батькам буде легше фінансово підтримувати майбутнього студента в Польщі.

UP-STUDY раді вітати переможців:

— 1 місце зайняв Дубровін Михайло (Бровари, Київська область). Приз: безкоштовний рік навчання в MWSLIT, безкоштовний двомісячний курс польської мови при університеті і подарунковий набір з атрибутикою університету.— 2 місце зайняла Рустамова Катерина (Первомайськ, Одеська область). Приз: безкоштовний семестр навчання в MWSLIT, безкоштовний двомісячний курс польської мови при університеті і подарунковий набір з атрибутикою університету.— 3 місце зайняли Єремєєва Дарія (Київ), Гусак Вадим (Кіровоград) і Клівода Владислав (Київ). Призи: безкоштовний двомісячний курс польської мови при університеті і подарунковий набір з атрибутикою університету.

Нагородження переможців Міжнародної Логістичної Олімпіади 2016

Спеціалістам компанії UP-STUDY приємно надавати свої послуги допомоги у вступі талановитим і цілеспрямованим дітям, які вже зараз виявляють інтерес до своєї майбутньої професії. Сподіваємося, що "Міжнародна Логістична Олімпіада 2016", стане початком їх великих перемог в студентському житті.

Слід зазначити, що UP-STUDY щороку виступає організатором Міжнародної Логістичної Олімпіади від 2014 року. ЇЇ популярність стрімко зростає серед абітурієнтів країн СНД. Тому, запрошуємо Вас прийняти участь у наступній "Міжнародній Логістичній Олімпіаді 2017", що буде відкрита під час вступної кампанії до Польщі від UP-STUDY на 2016-17 рік навчання. Нехай Вам пощастить!

Натисніть, щоб зареєструватися на безкоштовний курс польської мови від UP-STUDY




Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини