Загальнонаціональний конкурс EKOinnowatorów 2019 — інформація та правила

4775
Facebook Twitter
Загальнонаціональний конкурс EKOinnowatorów 2019 — інформація та правила

Загальнонаціональний конкурс EKOinnowatorów — це змагання найцікавіших студентських ініціатив у галузі енергетики та захисту навколишнього середовища. Про всі подробиці дізнаєтеся прочитавши наш огляд.

Загальнонаціональний конкурс EKOinnowatorów — це змагання найцікавіших студентських ініціатив у галузі енергетики та захисту навколишнього середовища. Його метою є відбір кращих студентських проєктів та найкреативніших ідей для розв’язання поставлених проблемних завдань, а також популяризація досягнень студентів університетів Республіки Польща. У конкурсі можуть взяти участь учні локальних освітніх структур, що представляють наукові клуби та інші студентські організації.

Що необхідно знати про правила змагань?

Конкурс охоплює дві тематичні області: енергетика та навколишнє середовище. Окремо для кожного з цих напрямків були виділені дві категорії змагань:

  • конкурс на кращий студентський проєкт — можуть бути представлені різні роботи у цій категорії, у тому числі конструювання машин, пристроїв та транспортних засобів, будівництво яких вимагає інженерних рішень у багатьох областях техніки, які характеризуються потенціалом комерціалізації;
  • конкурс на найкреативнішу ідею, яка є рішенням одного з двох наступних проблемних завдань: «Концепція енергетично самодостатнього міста» та «Безвідхідна економіка — концепція скорочення та 100% очищення відходів». Ця категорія буде включати оригінальність відправлених пропозицій, можливості практичної реалізації, а також якість підготовки концепції.
  • Перший етап використовується для вибору 10 кращих проєктів та 10 рішень проблемних завдань на основі відправлених заявок.
  • Другий етап — публікація представлених фільмів та інтернет-голосування за кращі пропозиції.
  • На третьому етапі відбудуться онлайн-тренінги для команд, що беруть участь у змаганнях.
  • Кульмінацією конкурсу стане фінал Grand Gala (четвертий етап), який відбудеться 15 листопада 2019 року у Кургані Костюшко (Kopcu Kościuszki) у Кракові. Під час гала-концерту у кожної з команд буде можливість представити свій проєкт або проблему, а переможців чекають основні нагороди та додаткові призи.

Коротка інформація про захід

Конкурс організований Інститутом стійкої енергетики у рамках фінансування Міністерства науки та вищої освіти.

Більш детальна та поточна інформація доступна на веб-сайті конкурсу: www.ekoinnowatorzy.pl та у профілі: www.facebook.com/ekoinnowatorów. Організатори запрошують всіх зацікавлених студентів та молодих фахівців відвідати веб-сайт Інституту стійкої енергетики: www.ize.org.pl, де кожному вдасться знайти інформацію про інші заходи, що проводяться організацією.

Щоб взяти участь в одному з двох напрямків EKOinnowatorów 2019, потрібно встигнути надати готовий проєкт до закінчення реєстрації на перший етап (до 15 жовтня включно). Участь у змаганні не вимагає оплати, що усуває перешкоди для всіх студентів польських університетів.

Нагороди та сертифікати, передбачені для кращих учасників

Привабливі призи на загальну суму у 15 000 злотих чекають учасників конкурсу. Крім того, кожен конкурсант отримає спеціальний сертифікат, що підтверджує участь в EKOinnowatorów поточного року.

  • Приз у розмірі 3000 злотих для переможців у кожній категорії змагань (4 нагороди)
  • 1x приз за найбільшу кількість голосів в інтернет-голосуванні (винагорода з еквівалентом 1500 злотих).
  • 1x приз за найбільшу кількість балів у рамках тестів знань на семінарах (винагорода з еквівалентом 1500 злотих).

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини