Нові спеціальності з освітнього року 2019/2020 у польських університетах

6066
Facebook Twitter
Нові спеціальності з освітнього року 2019/2020 у польських університетах

Поява нових областей досліджень, які, як і всі присутні у польських ВНЗ, відповідають європейським стандартам та будуть викладатися на високому рівні.

Як і щороку, університети у всій Республіці Польща намагаються розширити свої навчальні пропозиції, адаптуючись до розробки технологій та поточних тенденцій. З навчального 2019/2020 року, у деяких освітніх структурах, поточних студентів та потенційних кандидатів на навчання чекають зміни — це особливо стосується предметів навчання в установах. Поява нових областей досліджень, які, як і всі присутні у польських ВНЗ, відповідають європейським стандартам та будуть викладатися на високому рівні. Пропонуємо Вашій увазі найцікавіші нові галузі вивчення, які з'явилися вже у 2019/2020 навчальному році!

Піонерські цікаві області навчання у польських університетах

— «Туристичний бізнес» в Університеті інформаційних технологій та менеджменту у Жешові (Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania, WSIiZ). Нова пропозиція подвійних досліджень, в якій можна поєднувати навчання з набуттям досвіду роботи. Завдяки співпраці з багатьма роботодавцями, під час курсу з'явиться можливість розраховувати на тимчасову зайнятість у галузі, в якій, після закінчення навчання, фахівець буде повністю залучений, виконуючи прямі обов'язки.— «E-history» у Лодзинському Університеті (Uniwersytet Łódzki). Якщо потенційного кандидата на навчання цікавить, які дослідження вибрати у тому випадку, коли найбільше привертають гуманітарні науки — варто задуматися про e-history! Це новий напрямок у Лодзинському університеті, який буде доступний у нестаціонарному режимі з навчального року 2019/2020.

— «Енергетика та управління поновлюваними джерелами енергії» в Університеті науки та технологій AGH у Кракові (Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie). У AGH, зокрема, у Департаменті з енергетики та палива, з'явилася нова область досліджень, поки вона доступна тільки для досягнення освітньо-кваліфікаційного рівня — бакалавр. У цій ситуації, на новий навчальний рік, університет прийме до 60 чоловік.

— «Психофізичне формування людини» у PWSZ у Нисі. Державне вище професійне училище у Нисі запускає спеціальність, яка повинна мати велике майбутнє у всій Європі. Згідно з прогнозами, все більше людей будуть користуватися фітнес-послугами, тому варто скористатися пропозицією цієї нової галузі навчання.

— «Замкнутий економічний ланцюг, інженерно-технічний та індустріальний апарат, підземне будівництво» у Силезькому технологічному університеті (Politechnice Śląskiej). Силезький технологічний університет підготував багато нових областей досліджень для кандидатів на навчання у році 2019/2020, щоб впровадити у програму сучасні та інноваційні елементи освіти.

— «Органічне сільське господарство та харчова промисловість» у Варшавському університеті сільського господарства (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, SGGW). ВНЗ, з навчального року 2019/2020 представляє нову область англійською мовою. Навчальна програма повинна надати студентам екологічні аспекти сільського господарства та виробництва продуктів харчування.

— «Польсько-українські дослідження, латиноамериканські дослідження, молекулярна та клітинна біофізика» в Ягеллонському університеті (Uniwersytet Jagielloński). Для людей, які не знають, що вивчати, Ягеллонський університет також підготував щось нове. Вищезазначені галузі навчання будуть представлені на різних факультетах ВНЗ.

Варто зауважити, що програми будуть викладатися вперше, тому можливі деякі недоліки. Якщо Ви сумніваєтеся, чи не готові до таких експериментальних курсів, тоді можна вибрати будь-яку з бізнес-спеціальностей або з напряму ІТ, які мають попит вже не один рік, як локальному, так і на міжнародному ринку праці.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини