«Ніч біологів» 2020 року у Гданському університеті — інформація про захід

8427
Facebook Twitter
«Ніч біологів» 2020 року у Гданському університеті — інформація про захід

Під Час випуску поточного року «Ночі біологів» будуть проведені екологічні семінари, молекулярна кухня, світ м'ясоїдних рослин і функціонування мозку, коли людина боїться, і це ще не все. Подробиці в огляді.

Під Час випуску поточного року «Ночі біологів», що проходить, як зазвичай, у Гданському Університеті, будуть проведені екологічні семінари, представлена ​​інформація щодо прийомів зниження споживання пластику, молекулярна кухня, світ м'ясоїдних рослин та функціонування мозку, коли людина боїться, та це не всі теми, які будуть обговорюватися у ході події. Заходи у рамках цієї ініціативи будуть проходити на біологічному факультеті та міжвузівському біотехнологічному факультеті Гданського університету (ГУМед), також представиться можливість відвідати зоопарк Oliwskie та Гдинський акваріум.

Чого варто очікувати учасникам події?

Студенти, аспіранти та співробітники біологічного факультету Гданського університету та Міжвузівського біотехнологічного факультету зазначеної установи освіти та Медичного університету Гданська, а також співробітники Гданського зоологічного саду та Гдинського акваріума MIR — Національного дослідницького інституту, підготували понад 60 тем в області біології та біотехнології, на яких вони представлять понад 100 заходів.

Організатори поточного року розкажуть про свої дослідження та захоплення, розкриють секрети лабораторій та розведення, покажуть, що здається невидимим, та пояснять, що таке загадка у розумінні біологів. Як і у попередні роки, співробітники Гданського зоологічного саду та Гдинського акваріума представлять своїх жителів у трохи інших, нічних обставинах.

«Ніч біологів» — початок заходу

«Ніч біологів» розпочнеться о 15.00. Співробітники Гданського зоологічного саду запрошують студентів локальних та іногородніх університетів, а також інших зацікавлених осіб відвідати зазначену локацію о 17.00, а майстерні Гдинського акваріума у поєднанні з оглядом визначних пам'яток почнуться о 18.00.

Ідея «Ночі біологів» народилася на біологічному факультеті університету Адама Міцкевича у Познані, під час численних зустрічей, відкритих для міської та районної громади. Тисячі відвідувачів заходів для дітей, підлітків, студентів та дорослих були натхненниками для організації такого роду заходу у всій Польщі. Ідея була підтримана Конференцією деканів факультетів природничих наук польських університетів, яка доручила біологічному факультету Університету Адама Міцкевича координувати першу «Ніч біологів» у січні 2012 року. Цієї п'ятниці відбудеться 9-е видання загальнонаціонального заходу, та, як і щороку, до цієї ініціативи приєднується все більше університетів.

Подробиці та інформація про пропуск

Організатори запрошують учнів молодших та середніх шкіл, студентів біологічних та суміжних факультетів всіх ВНЗ країни, активну польську молодь стати частиною цієї міжнародної події! Реєстрація потрібна для деяких семінарів. Вхід вільний.

Біологічний факультет, Гданський університет, Гданський зоологічний сад та Гдинський акваріум є координаторами 9-го випуску.

  • Час:10 січня 2020 року, години 15.00-20.00
  • Місце: Факультет біології, Гданський університет, Гданськ, вул. Віта Ствоша (Wita Stwosza) 59, Гданський зоологічний сад, Гданськ, вул.Карвенска (Karwieńska) 3, Гдиня Акваріум MIR-PIB, Гдиня, вул. Іоанн Павло II
  • Місце проведення: Міжвузівський факультет біотехнології, Гданський університет та Гданський медичний університет, Гданськ, вул. Авраама 58.

Біологічний факультет, Гданський університет, Гданський зоологічний сад та акваріум Гдині MIR-PIB: https://ug.edu.pl/news/pl/event/102/noc-biologow-na-wyału-biologii

Міжвузівський факультет біотехнології Гданського університету та Гданського медичного університету: https://biotech.ug.edu.pl/media/aktualnosci/93372/zapyszne_na_noc_biologow_2020

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини