Дослідження, пов'язані з модою у Польщі. До яких ВНЗ вступати?

2368
Facebook Twitter
Дослідження, пов'язані з модою у Польщі. До яких ВНЗ вступати?

У цій статті фахівці центру польської освіти UP-STUDY хотіли б допомогти малорішучим людям, які цікавляться темою дизайну одягу. Подивіться, що являють собою дослідження, пов'язані з модою у Польщі.

Після випуску із закладу середньої освіти, молоді люди, які тепер можуть мати горде звання абітурієнта, розмірковують про своє майбутнє. Втім, у двадцять першому столітті, прагматичні школярі намагаються розв'язувати всі питання, пов'язані з подальшим розвитком завчасно. Деякі прощаються зі своїм юним життям, приступають до роботи, інші вирішують продовжити навчання в університеті. Вибрати правильний напрямок та університет дуже складно. У цій статті фахівці центру польської освіти UP-STUDY хотіли б допомогти малорішучим людям, які цікавляться темою дизайну одягу. Подивіться, що являють собою дослідження, пов'язані з модою у Польщі.

Професії, пов'язані з модою

Після вивчення моди, дипломовані фахівці, які отримали кваліфікацію в одному з обраних університетів Республіки Польща, мають можливість займатися різними напрямками, пов'язаними з одягом. Кращі та найвідоміші професіонали у цій галузі просто проектують одяг відповідно до власних ідей, які адаптовані до сучасних тенденцій. Таким чином, вони заробляють на життя та беруть участь у шоу та конкурсах. Продовження освіти в університеті моди також може означати, що у майбутньому випускники можуть претендувати на роботу критиками — такі люди залучаються у журналістиці з допомогою Інтернету та у телевізійних ЗМІ, а також ведуть власні блоги.

Області навчання, пов'язані з модою, які можна знайти у польських університетах

1. Проектування одягу у SAPU. Цей напрямок, який можна відвідувати у Краківській школі художнього дизайну одягу, що діє у рамках Краківської вищої школи мистецтв. Це платне навчання, але про нього варто подумати, тому що університет організовує безліч заходів, пов'язаних з модою — завдяки їм студенти виділяються у цій галузі.

2. Тканина, одяг та дизайн. Два безкоштовних курсу, які доступні кожному в Академії образотворчих мистецтв Лодзі. В університеті багато відомих випускників. Позитивна інфраструктура та швидкий розвиток об'єкта — це великий плюс. Також перераховані спеціальності можна придбати в Університеті Дизайну у Познані. До речі, в останньому зазначеному ВНЗ є також можливість навчатися на факультетах «Промисловий дизайн» та «Дизайн середовища проживання людини».

4. Дизайн одягу. Даний напрямок можна вибрати в Академії образотворчих мистецтв Лодзі. Цей університет працює з багатьма культурними центрами. У студентів є можливість пройти стажування та багато інших шансів потрапити до цієї галузі та відбутися, як фахівець, отримуючи хороший дохід.

5. Ескіз костюма, 2D/3D дизайн одягу, дизайн одягу. Цей напрямок є у варшавських університетах. Цього разу у Міжнародній школі костюма та дизайну костюмів. Університет платний, але про це варто подумати, тому що він пропонує більше спеціалізацій, ніж інші установи. Це пов'язано зі ЗМІ, які транслюють свої покази у всій Польщі.

Підбиваючи підсумки, варто підкреслити, що наведений вище список не охоплює всі напрямки, пов'язані з цією темою. Це суб'єктивна комбінація, в якій ми вибрали найцікавіші дослідження. Пам'ятайте, що робота, пов'язана з модою, також можлива без закінчення університету,

але на подібне можуть зважитися тільки люди, що володіють воістину видатним талантом, але і їм не завадить закласти хорошу базу. Диплом є доповненням, яке може допомогти у розвитку цієї кар'єри, вийти на міжнародний ринок та претендувати на хороший заробіток.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини