Нестандартна дипломна робота — що це значить?

8869
Facebook Twitter
Нестандартна дипломна робота — що це значить?

У статті нижче фахівці UP-STUDY розкажуть, що таке нестандартна теза та як зробити її прийнятною, тому її потрібно прочитати студентам, які навчаються в одному з польських університетів, попри ступінь акредитації.

Написання дисертації є складним та напруженим процесом для більшості студентів, незалежно від того, університетам якої держави була віддана перевага. Проблеми включають такі аспекти, як: врахування правил створення посилань, пошук джерел, мовна коректність та підготовка тексту таким чином, щоб система не виявляла плагіат при перевірці роботи. Турбота про всі ці елементах може по-справжньому спантеличити, не кажучи вже про ситуацію, коли дипломна робота вважається нестандартною. Це викликає подальші проблеми для студента. На щастя, подібне питання може бути легко вирішено.

У статті нижче фахівці UP-STUDY розкажуть, що таке нестандартна теза та як зробити її прийнятною, тому її потрібно прочитати студентам, які навчаються в одному з польських університетів, попри ступінь акредитації.

Інструкція з написання дипломної роботи

Кожен університет готує свої власні інструкції для написання дипломної роботи. Студентам необхідно адаптувати ступінь бакалавра або магістра до форми, яка буде прийнята органами управління та дозволена для захисту. У цьому керівництві є рекомендації, серед іншого щодо формулювання виносок, розміру тексту, типу шрифту, оформлення використаних джерел, а також мінімальний та максимальний поріг для кількості символів або слів.

Нестандартна дипломна робота, яку можуть виконати польські студенти

Дипломна робота вважається нестандартною в університеті, коли учень ВНЗ виходить за поріг допустимої кількості символів у вищезгаданій інструкції.

Кожен науковий текст відрізняється, тому буває написано мало або багато слів. На щастя, це не трагедія, тому що таку роботу теж можна прийняти.

Заявка на подачу дисертації з нестандартним об'ємом

Як і у разі інших студентських справ, у цій ситуації необхідно буде подати заяву до деканату, форму якої можна знайти на сайті університету, де відбувається навчання обраної професії. На початку, необхідно вказати особисті дані (ім'я та прізвище, місце проживання), а також контакт та опис досліджень (номер групи, курс, рік навчання, ступінь, режим). Далі, є місце, в якому потрібно ввести назву дипломної роботи та проблеми, тобто кількості (не вистачає або у надлишку) символів. Нарешті, слід вказати причину недотримання порога. Після того, як заповнена заявка, потрібно тільки отримати підпис індивідуального промоутера (наукового керівника) — це підтвердить необхідність прийняття заступником декана роботи.

Отримавши підпис, можна звертатися до деканату та очікувати її прийняття. Цей процес може зайняти деякий час, тому краще не відкладати відправлення документа у потрібне місце.

Незвичні форми дипломних робіт у польських університетах

Крім того, що в освітніх структурах Польщі є поняття нестандартної дипломної роботи, є ще й інші варіації. Тут мова йде про те, що в останні роки деякі польські ВНЗ, особливо ті, які більш орієнтовані на надання навчання за частково або повністю творчими спеціальностями, як захист кваліфікації, приймають організацію студентами власного показу мод або виставок. Установи інших спрямувань приймають оформлені наукові тези або коментарі. В юридичних ВНЗ зустрічається такий тип підтвердження ступеня, як проведення експертизи.

Отже, під час навчання у польських університетах, студенти можуть всіляко себе проявляти, у тому числі й при написанні дипломної роботи. Створення власного проекту вітається та змушує звертати увагу на такого учня не тільки з боку викладачів, а й потенційних роботодавців.

Зважаючи на це, не варто строго дотримуватися рамки, головне все робити відповідно до приписів, тоді можна успішно підтвердити кваліфікацію та розкрити свою індивідуальність.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини