Навчання в Ольштині

7185
Facebook Twitter
Навчання в Ольштині

Місто є дуже красивим та неймовірно озелененим, тут можна отримати справді якісну освіту. У даній статті ми поговоримо про ВНЗ Ольштина, а також розповімо, якому саме віддати перевагу та чому.

Уже з випускних класів кожен свідомий учень замислюється про те, в якій країні здобувати вищу освіту, якій спеціальності віддати перевагу та в якому річищі продовжувати розвиватися після отримання диплома. Природно, це найбільш важливі питання, адже від рішення залежить майбутній добробут, моральна та матеріальна задоволеність, а також інші супровідні обставини. Виходячи зі статистики останніх кількох років, українські абітурієнти все частіше зупиняються на придбанні якісного європейського диплома в університетах Республіки Польща. Така тенденція склалася через те, що освітні структури даної держави показали свою конкурентоспроможність у міжнародному академічному середовищі, при цьому, річна плата за рік навчання залишається на рівні загальної доступності. Варто зауважити, що не тільки ВНЗ столиці мають підвищений попит серед іноземців, а й університети невеликих міст, наприклад Ольштина. Крім того, що місто є дуже красивим та неймовірно озелененим, тут можна отримати справді якісну освіту. У даній статті ми поговоримо про ВНЗ Ольштина, а також розповімо, якому саме віддати перевагу та чому.

Огляд освітніх структур Ольштина

Не можна сказати, що у місті розташувалася така велика кількість університетів, як, наприклад, у Вроцлаві, Познані чи Кракові, але тут явно є з чого вибрати. Звичайно, все залежить від того, яка саме спрямованість цікавить кожного конкретного абітурієнта. Серед безлічі спеціальностей, якщо є бажання отримувати професію саме у цьому чарівному, екологічно процвітаючому польському містечку, можна знайти те, що припаде до душі. Маючи намір вчитися в Ольштині, зверніть увагу на наступні структури вищої освіти:

1. Ольштинський Університет ім. Й. Русецького

2. Вармінсько-мазурський Університет

3. Вища школа інформатики та економіки

4. Ольштинська вища школа інформатики та управління ім. Т.Котарбінського

5. Інститут внутрішнього рибальства Станіслава Саковича

Крім цих структур вищої освіти, в Ольштині Ви можете знайти кілька філій відомих польських університетів:

— Інститут репродукції тварин та харчових досліджень Польської академії наук

— Філія Гданської вищої школи

— Філія варшавської вищої школи педагогіки Януша Корчака

Серед перерахованих установ, кожна з яких гідна уваги, все ж поспішаємо виділити Ольштинський Університет ім. Й. Русецького. Вона має доступну плату за навчальний рік, цікаві спеціальності та здатна конкурувати у питаннях якості з кращими університетами Варшави.

Olsztyńska Szkoła Wyższa im. Józefa Rusieckiego. Особливості ВНЗ та навчання у ньому

OSW входить до групи Vistula University. Дана структура освіти на ексклюзивних правах в Україні представлена ​​центром польської освіти UP-STUDY. За роки свого існування, ВНЗ наростив хороший матеріально-технічний потенціал, при цьому зберіг більше, ніж справедливу плату за навчальний рік. Серед переваг для студентів: високий рівень викладання, швидке працевлаштування випускників, комфортні аудиторії та лабораторії Варто також виділити й те, що ВНЗ має власний гуртожиток, котрий розташувався на території навчання. Ця обставина важлива, як для резидентів країни, так і для іноземних учнів, оскільки мінімізує витрати часу та допомагає повністю сконцентруватися на здобутті знань. Профілюється на гуманітарному напрямку, тут можна чудово опанувати такі спеціальності, як: «Лінгвістика», «Економіка», «Ортопедія» та багатьма іншими, які присутні на семи факультетах.

Плата за навчання становить 1000 євро, а супровідні витрати значно нижче інших міст РП.

Отже, навчаючись в Ольштині, студенти не тільки отримують якісний європейський диплом, а й мають можливість проводити час наодинці з природою, оскільки це дуже гарне зелене польське місто. У представлених університетах можна знайти спеціальність на будь-який смак. Але, якщо Ви шукайте напрямок гуманітарного профілю, обов'язково віддайте перевагу Ольштинському Університету, що представляється нашою компанією, котра допоможе зі вступом, отриманням візи та іншими важливими питаннями.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини