Наближається третє видання Національної наукової конференції OSA!!!

5823
Facebook Twitter
Наближається третє видання Національної наукової конференції OSA!!!

Взяти участь мають можливість студенти всіх закладів вищої освіти Республіки Польща, а також молоді науковці та інші зацікавлені особи.

Студентська наукова асоціація, що спеціалізується на вентиляції, кондиціонуванню повітря та центральному опаленні «EQUILIBRIUM», яка працюєте на кафедрі інженерної екології Краківського університету технологій, запрошують всіх охочих відвідати третє видання Національної науково-практичної конференції OSA (Відходи-довкілля-атмосфера). Даний захід пройде під егідою ректора, проф. dr hab. Яна Казіора, декана факультету, проф. Станіслава М. Рибицького та директора Інституту теплотехніки та захисту повітря, проф. dr hab. Джека Шнотале. Взяти участь мають можливість студенти всіх закладів вищої освіти Республіки Польща, а також молоді науковці та інші зацікавлені особи. Крім того, що будуть розглянуті питання щодо збереження навколишнього середовища, сортування та утилізації відходів та інші важливі теми, з'явиться можливість у неформальній обстановці поспілкуватися з експертами області та іншими однодумцями.

Конференція буде проходити 7-8 червня 2018 року у Кракові, Республіка Польща. Вона націлена на молодих ученим з усієї держави, у тому числі студентів, аспірантів, представників наукових кіл та експертів з бізнес-сектора, співробітників муніципальної адміністрації та всіх зацікавлених суб'єктів екологічної інженерії.

Під час конференції будуть розглянуті наступні теми:

1. Відходи. Будуть підняті питання пакувальних відходів, технології спалювання відходів, вигоди, що випливають з будівництва сміттєспалювальних заводів, спалювання спільно з системою опалення міста, питання, пов'язані з утилізацією відходів та інші важливі та необхідні деталі, які допоможуть зміцнити економіку країни та, водночас зберегти навколишнє середовище.

2. Довкілля. Всі розглянуті питання будуть пов'язані з установками вентиляції (промислової, пожежної безпеки), кондиціонуванням, опаленням, очищенням стічних вод та водопідготовкою.

3. Атмосфера. Прямо та опосередковано будуть порушені питання фільтрації повітря, захисту повітря, промислових установок, методів вимірювання забруднення, а також смогу у Кракові.

Для подачі документів та презентацій плакатів Студентська наукова асоціація сердечно запрошує наукових співробітників, аспірантів та студентів факультету екологічної інженерії, інших спеціальностей та суміжних факультетів, а також представників підприємств, що працюють в областях, які є предметом конференції.

До речі, організатори даного заходу з радістю повідомляють, що Польський екологічний клуб буде покровителем поточної конференції. Приз для авторів кращих плакатів та проектів — перебування на Кіпрі у рамках Клубу молодих екологів.

До речі, в Республіці Польща в останні кілька років, активно проводяться заходи, які спрямовані на збереження навколишнього середовища. Муніципальні підприємства, різні організації, студентські та наукові товариства активно розробляють проекти, які передбачають збільшення відсотка переробки відходів, використання вторинної сировини. На державному рівні вносяться поправки до законів, з приводу сортування сміття. Тепер, перед кожним житловим будинком встановлено чотири види контейнерів для різних типів відходів, а недотримання правил викиду сміття карається штрафами. Міська влада та громадяни країни всіма силами намагаються очистити навколишнє середовище проживання від всіляких забруднень. До того ж, варто пам'ятати, що проекти з очищення повітря та різних типів забруднень здатні приносити чималий дохід, а це зміцнить всю економіку держави.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини