Мода на зайняті канікули

1754
Facebook Twitter
Мода на зайняті канікули

Cеред студентів вже давно стало модно проводити офіційні канікули та будь-який інший вільний час продуктивно, з максимальною користю та віддачею, та саме про це ми поговоримо детально у статті.

Згідно з дослідженнями, проведеними Deloitte, у Польщі три чверті студентів здобувають освіту в обраному напрямку, при цьому всіляко набувають додаткові компетенції, та більш ніж 70 відсотків з них описує це як дуже корисні дії. Стажування — це хороший варіант для придбання додаткових навичок. Є за що боротися, тому що кращі стажисти часто отримують свої перші пропозиції про роботу після закінчення договору. Від цього виграють й роботодавці, які завдяки студентам, котрі практикують, набувають нову перспективу, творчі ідеї та готують персонал до роботи. З викладеного матеріалу зрозуміло, що серед студентів польських та інших європейських університетів вже давно стало модно проводити офіційні канікули та будь-який інший вільний час продуктивно, з максимальною користю та віддачею, та саме про це ми поговоримо детально у статті.

Думка польських студентів про свою готовність до майбутньої роботи

Вищезгадане дослідження вказує, що 50% студентів оцінюють свою підготовку до майбутніх професійних обов'язків всього у 61%. Респонденти вважають, що їх підготовка до процесу пошуку роботи залишає бажати кращого. Зібраний матеріал також показав, що при виборі літніх стажувань найбільш важливими факторами є можливість вчитися та набиратися досвіду роботи в окремих компаніях, отримувати нові навички, а також перспектива працевлаштування за повної зайнятості.

Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що польські студенти, часто, вибирають стажування у компаніях із сучасною та інноваційною репутацією. Вони шукають пропозиції від виробників та дистриб'юторів відомих брендів або глобальних корпорацій, які дають можливість для розвитку, а також

перспективи роботи у міжнародному середовищі. Одними з таких роботодавців є завод AVON Operations Polska в Гарволіні, Amazon у Вроцлаві та багато інших.

Друга за величиною косметична фабрика в Європі або інші подібні компанії — це місце, де студенти технічних та економічних факультетів шукають свій перший професійний досвід. Можливість отримати спеціальні знання та дізнатися про стандарти роботи у великій міжнародній корпорації є привабливим початком на шляху професійного життя.

Де шукати місце стажування?

Вибираючи компанію, багато хто прагне поборотися за стажування у корпорації, тому що великі компанії часто вкладають кошти у своїх співробітників та пропонують їм цілий ряд спеціалізованих курсів, у тому числі мовні курси, управління проектами, підготовку презентацій та управління часом. Підтримка навчання є ще одним інструментом розкриття потенціалу молодих співробітників. Якщо Ви не можете самостійно знайти місце проходження або не знаєте з чого почати, рекомендуємо звернутися до бюро кар'єри, яке існує майже при кожному ВНЗ, моніторити інтернет видання, що пропонують різні, у тому числі й міжнародні практики, а також просто особисто відправитися до компанії, котра цікавить, та дізнатися про необхідність Вашої роботи.

Підсумовуючи, зауважимо, що у багатьох виникає питання: «Чи варто проводити час канікул на літніх стажуваннях?».

Природно, це особиста справа кожного учня, але досвід, отриманий під час них, є ключем, з допомогою якого студент ефективно відкриває двері для подальшої кар'єри. Навіть якщо відразу після завершення стажування у тій чи іншій компанії немає вакансії, вона може з'явитися пізніше. Практики також дають прекрасну можливість порівняти теоретичні знання з бізнес-реальністю, надихають на вибір спеціалізації або іншої області навчання.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини