Магістратура в Польщі. Відгуки задоволених студентів

8926
Facebook Twitter
Магістратура в Польщі. Відгуки задоволених студентів

Дана стаття цікава для всіх студентів з дипломом бакалавра, незалежно від країни закінчення ВНЗ через те, що ми розглянемо всі особливості досягнення другого ступеня вищої освіти.

Вибираючи країну для отримання навчально-кваліфікаційного рівня магістра — це ще більша відповідальність, адже після закінчення ВНЗ постане питання про працевлаштування. І якщо Ви хочете облаштовувати свій побут та будувати кар'єру за кордоном, то, природно, краще обрати проходження магістратури в Республіці Польща. По-перше, Ви отримаєте якісний європейський диплом, по-друге, не потрібно його нострифікації, по-третє, вартість навчання значно нижче, ніж в інших Європейських країнах. Крім цього, при правильно обраному закладі вищої освіти, можна відразу після випуску претендувати на роботу в іноземній компанії. Дана стаття цікава для всіх студентів з дипломом бакалавра, незалежно від країни закінчення ВНЗ через те, що ми розглянемо всі особливості досягнення другого ступеня вищої освіти, а також надамо правдиві відгуки від українських студентів, які навчаються на магістра в Польщі.

Особливості навчання на кваліфікаційний рівень — магістр

На відміну від вітчизняних університетів, ступінь магістра в Польщі можна отримати вже через 6-8 семестрів, в залежності від обраного напрямку досліджень та мови програми. До речі, крім того, що вступати можна з будь-якого з двох навчальних семестрів (навесні та восени), допустимо також вибирати спеціальність, на власний розсуд, яка може не збігатися з тією, що вказана в бакалаврському документі. Ще одним незаперечним плюсом є те, що існує шанс вступити без іспитів, при цьому порівнюється тільки середній бал вкладиша диплома. Необхідність складати іспити виникає при вступі у профільний вищий навчальний закладу, наприклад, медичний, музичний, театральний.

Дійсно, можна обрати мову навчання, але польською більш широкий вибір спеціальностей, до того ж існує можливість вступати на бюджетне відділення в державну установу, наприклад, при наявності Карти Поляка. Студенти, які націлені на проходження магістратури в приватних ВНЗ можуть розраховувати на знижки, або брати участь в конкурсі на здобуття гранту або стипендії.

Враження та відгуки про польську магістратуру

Те, що показник кількості студентів іноземного походження в Польщі зростає рік за роком, демонструє задоволення якістю послуг освіти, і те, що на сьогодні, РП може скласти конкуренцію колишнім лідерам цієї ніші. Щорічно, сотні тисяч студентів закінчують ВНЗ за різними освітніми ступенями, та, залишають свої відгуки. Так ось, що стосується магістратури, продемонструємо наступні:

1. «Я вступила в Польщу, після закінчення українського університету та отримання ступеня бакалавра з маркетингу. Вирішила трохи змінити напрямок, я вважала за краще фінанси та бухгалтерський облік. Не можу сказати, що відразу було легко, бо звикла до нашої манері викладання, але вже вчуся четвертий семестр, та вкоренилася в думці, що вчинила правильно. Відразу все навчання на магістра орієнтоване на те, щоб навчити практичному застосуванню знань. Планую залишитися на роботу тут, до того ж зараз маю час підробляти» — Анна Демич. Академія Фінансів та Бізнесу Вістула у Варшаві.

2. «Вступив на магістра у Вроцлавський Університет Бізнесу на« Туризм », такого цікавого та насиченого курсу навіть не очікував. Радує, що нерідко на вихідні відвідую Німеччину. Навчання дуже цікаве, методи викладання — ефективні. Рекомендую» — Владислав Чередніченко.Отже, вчитися на магістра в польській республіці не тільки доступно, але й дуже перспективно. Крім того, що можна повернутися на Батьківщину висококласним фахівцем з європейським дипломом та досвідом, також з легкістю можна іммігрувати на роботу в інші європейські країни. Вибір за Вами, але в інтернет-просторі не зустріти негативних відгуків про польську магістратурі, все це тому, що такої якості з лояльною вартістю та приголомшливими можливостями, Вам, просто ніде не зустріти.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини