Літні табори у Польщі. Умови їх відвідування

1536
Facebook Twitter
Літні табори у Польщі. Умови їх відвідування

Вирішивши, що учень буде отримувати вищу освіту в РП, варто подбати про вивчення мови. Ідеальним варіантом є літні табори Польщі, про які ми більш грунтовно поговоримо в даній статті.

До вступу у закордонну установу вищої освіти необхідно готуватися не за місяць-два, а поступово йти до наміченої мети, плавно та розмірено виконуючи потрібні та корисні завдання. Адже значно простіше вивчити завчасно іноземну мову, познайомитися з новими обставинами, які на кілька років будуть оточувати Вас та підготуватися морально до переїзду, ніж поспіхом хапатися за все й відразу. Прийнявши рішення про те, що учень буде отримувати вищу освіту у Республіці Польща, можна вже починати підготовку, та, для початку, варто вивчити мову. Як показує практика, молодих людей, які не досягли шістнадцятирічного віку, не варто відправляти на мовні курси при університетах, адже там не буде такого необхідного опікуна поруч. Ідеальним варіантом є літні табори Польщі, про які ми більш ґрунтовно поговоримо у даній статті.

Що являють собою літні мовні табори Польщі?

Не варто відразу навантажувати майбутнього абітурієнта навчанням та потенційними обставинами, тому, мовні кури при польських установах вищої освіти краще відкинути, обравши літні табори. У мовних таборах, з'являється унікальна можливість не тільки познайомитися та вивчити мову у напівформальних обставинах, а й поспілкуватися з однолітками, відпочити від школи, порадіти літу та зрозуміти особливості менталітету поляків. Розважальні програми, культурні заходи, вільний час з цікавими молодими людьми, що виросли в іншій країні та розвивалися у європейському суспільстві — це далеко не весь перелік позитивних аспектів, на які можуть розраховувати відвідувачі літніх таборів Варшави та інших польських міст. Є кілька варіантів програм на вибір, які відрізняються терміном перебування, кількістю годин занять польською мовою, локацією та, відповідно, вартістю. Розглянемо на прикладі, що отримують учні в такому розважально-навчальному таборі.

14-денна поїздка до Дзвіжино (Балтійське море) доступна віковій групі 8-14 та 15-19 років. Учасники будуть проживати у будинку відпочинку Perla, а також передбачається 30 занять польською з носіями мови. Вартість програми становить 1749 злотих, яка, крім перерахованого включає уроки віндсерфінгу, фітнес-курс, заняття тенісом. Також, якщо є охота, можна підібрати групу та поїздку, яка передбачає вивчення не тільки польської, але й англійської мови. Не варто переживати за харчування дітей, адже передбачені сніданки, обіди та перекушування перед вечерею.

Що дає відвідування літнього табору?

Дозвілля такого типу допоможе майбутнім абітурієнтам польських університетів швидше пройти період адаптації або взагалі не відчути зміни та переїзду. Надалі, буде простіше спілкуватися з однокурсниками, оскільки у таборі надається можливість вивчити, та зрозуміти особливості польського народу. Мовні літні табори — це відмінна можливість познайомитися з польською мовою, але фахівці UP-STUDY рекомендують перед безпосереднім вступом пройти курси та поглибити вже отримані знання. Тим більше, компанія UP-STUDY щорічно розробляє програми, за якими можна вивчити польську абсолютно безкоштовно.

Підсумовуючи, зауважимо, що польські літні табори щороку приймають тисячі учнів як з Польщі, так і з-за кордону. Вони надають всі необхідні умови: культурні розваги, навчання в ігровій формі, заняття фітнесом та віндсерфінгом, уроки польської та інші заходи.

Фахівці нашої компанії рекомендують після відвідин літніх таборів зміцнювати та поглиблювати знання, отримані раніше, щоб без проблем розуміти лекторів та однокурсників під час навчання в установі вищої освіти Польщі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини