Можливість здобути освіту по програмі "Навчання в Польщі"

8551
Facebook Twitter
Можливість здобути освіту по програмі "Навчання в Польщі"

Після закінчення школи перед тобою постає складний вибір: "Куди іти навчатися далі, щоб забезпечити собі успішне майбутнє?". Можна стати цікавою особистістю чи змішатися із масою заклопотаних і сумних людей.

Після закінчення школи перед тобою постає складний вибір: "Куди іти навчатися далі, щоб забезпечити собі успішне майбутнє?". Можна стати успішною і цікавою особистістю чи змішатися із масою заклопотаних і сумних людей. Яке майбутнє для себе обереш ти?

Навчання в Польщі по програмі UP-STUDY

Навчання в Польщі це чудовий і за відома виграшний вибір, ось чому: європейська освіта за ціною української, термін навчання на бакалавра всього 3 роки (в країнах Євросоюзу прийнято закінчувати університет саме отримавши ступінь бакалавра, адже його достатньо, щоб працювати по спеціальності.

На магістра вчаться за вимогою роботодавця, як правило заочно), вартість студентського життя рівна українській, диплом визнаний у більшості країн світу, можливість навчатися як на польській так і на англійській мовах, більше 350 спеціальностей на вибір, серед яких найперспективніші сьогодення.

Спрощений вступ до університету по програмі

Просто обирай спеціальність та університет у Польщі. Тобі не доведеться перейматися результатами ЗНО, знанням польської, вступними іспитами чи подачею документів у довжелезних чергах у незнайомій (поки що) Польщі. Ми гарантуємо тобі зарахування та беремо на себе проходження всіх етапів вступу, поки ти насолоджуєшся свободою після закінчення школи.

Для участі у програмі "Навчання в Польщі" нам потрібний від тебе пакет документів - решту робимо ми. І вже за 3-4 тижні вручаємо офіційний лист про зарахування до обраного університету на твою спеціальність. Ти вирушаєш на навчання 1 жовтня. А у разі необхідності вдосконалити або вивчити польську - на мовні курси 1 серпня (тривалість 1 або 2 місяці)

Вибір батьків

Дуже часто батьки обирають для дітей варіант навчання в Польщі після результатів ЗНО, коли стає відомо, що розраховувати на державне місце в бажаному ВУЗі в Україні не варто. А якщо вже здобувати освіту на платному, то чому б тоді не у Польщі, адже вартість навчання рівна, а інколи навіть дешевша ніж в Україні?

Вагаєтеся який університет Польщі обрати: державний чи приватний? Прочитайте однойменну статтю "Який університет у Польщі обрати: приватний чи державний?"

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини