Лабораторія Блумберга створена в Університеті Леона Козмінського

8045
Facebook Twitter
Лабораторія Блумберга створена в Університеті Леона Козмінського

З жовтня 2019 року студенти та викладачі у галузі фінансів та бухгалтерського обліку в Академії Леона Козмінського будуть користуватися фінансовою лабораторією, заснованою на технологіях Bloomberg. Ознайомтеся з деталями у нарисі.

З жовтня 2019 року студенти та викладачі бакалаврату та магістратури у галузі фінансів та бухгалтерського обліку в Академії Леона Козмінського (АЛК) будуть користуватися фінансовою лабораторією, заснованою на технологіях Bloomberg. Вони отримають доступ до повного сервісу та додаткових освітніх функцій найбільшого інформаційного агентства у світі. Ознайомтеся з деталями далі у нарисі.

Лабораторія Bloomberg у Польщі

Завдяки цьому рішенню, навчання у даному університеті буде засновано на реальному аналізі, показниках та інформації з усіх фінансових ринків світу. Д-р Блазей Подгорський, фінансовий лектор та викладач лабораторії Bloomberg в АЛК підкреслив, що цей же ресурс — Bloomberg отримують найбільші банки, фінансові інститути, бізнес та ЗМІ. Це ще більше посилить освітню пропозицію ВНЗ.

Що означає для студентів навчання в Університеті Козмінського?

Уже зараз фінанси та бухгалтерський облік у Козмінскому є одними з кращих досліджень цього типу у світі. У рейтингу Global Financial Times, в якому розглядаються магістерські програми та кар'єри їх випускників, факультет на чолі з KU зайняв 17 місце у світі.

Він також має видатний рейтинг Польської комісії з акредитації, сертифікований міжнародними професійними організаціями: CIMA, ACCA, Інститутом CFA та є академічним партнером організації, що об'єднує професіоналів в області альтернативних інвестицій CAIA, Глобальної асоціації професіоналів ризику (GARP), та підтримується Accenture, BNP Paribas, Citi, Goldman Sachs, KPMG, S[&]P.

Керівництво ВНЗ орієнтується на сучасну та практичну підготовку майбутніх фінансистів. Близько 950 кращих університетів світу використовують сайт Bloomberg. Уже у жовтні буде відкрита фінансова лабораторія на основі технології Bloomberg, яка дозволить проводити заняття з використанням реальних робочих інструментів у фінансовому секторі та аналізувати ринкові ситуації у режимі реального часу. Світ фінансів не функціонує без швидкого доступу до спеціальних знань, новин, котувань, тому робота з терміналами Bloomberg тепер є умінням, очікуваним роботодавцями у цьому секторі.

Що таке Bloomberg?

Завдяки спеціалізованому програмному забезпеченню, термінал Блумберга дозволяє отримувати інформацію з фінансових ринків у режимі реального часу, а також забезпечує доступ до історичних даних. Журналісти агентства, що працюють у 120 країнах, надають інформацію та бізнес-аналіз, на якому вони засновують свої інвестиційні стратегії компаній та установ фінансового ринку. Сайт, присвячений університетам, також дозволяє використовувати освітні та дослідницькі інструменти.

Bloomberg — найбільше у світі інформаційне агентство з оборотом у 10 мільярдів доларів на рік, яке спеціалізується на наданні інформації про фінансові ринки. Штаб-квартира компанії знаходиться у Нью-Йорку. Bloomberg був заснований у 1981 році Майклом Блумбергом, бізнесменом та політиком, колишнім мером Нью-Йорка, який є одним з найбагатших людей у світі.

Лабораторія в Університеті Козмінського фінансувалася з Європейського соціального фонду, Оперативної програми «Знання, освіта та розвиток на 2014-2020 роки» у рамках Академії 4.0 — Інтегрована система підвищення якості в ALK.

Навчання в Академії Леона Козмінського

Університет Козмінського, заснований у 1993 році, відповідно до рейтингу «Perspektywy», входить до трійки кращих економічних університетів у Польщі та є довгостроковим лідером недержавних ВНЗ. Більш ніж 6000 студентів навчаються на дипломних роботах. Дослідження проводяться польською та англійською мовами, завдяки чому 25% студентів є іноземцями з більш ніж 70 країн. На додаток до власних областей навчання та спеціальностям, університет також має курси за програмою подвійного диплома у співпраці з іноземними партнерами. У разі фінансів та бухгалтерського обліку це: Лісабонська школа економіки та менеджменту, Університет Порту, ESSCA та SKEMA Business School.

Додаткова інформація: http://bit.ly/Laboratorium_Bloomberga_Kozminski

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини