Курси польської в Польщі або Україні?

6106
Facebook Twitter
Курси польської в Польщі або Україні?

Ця стаття буде особливо корисна тим, хто планує вступати до польських ВНЗ, також стане в нагоді тим, хто просто збирається підтягнути свої знання польської мови.


Основною перешкодою для навчання в Польщі, хороших подорожей, вдалих професійних угод, та просто візитів до польських друзів — може стати мовний бар'єр. Тому, щоб відчувати себе впевненіше в іншій країні, існують мовні курси. Ця стаття буде особливо корисна тим, хто планує вступати до польських ВНЗ, також стане в нагоді тим, хто просто збирається підтягнути свої знання польської мови.

Види мовних шкіл

Для більш комфортного і відповідного процесу навчання українських абітурієнтів, і просто людям, у яких є бажання вдосконалити польську мову, створили три види курсів:1. Інтенсивні або тритижневі. Проводяться вони для тих, кому в найкоротші терміни, в прискореному режимі, необхідно оволодіти фундаментальними знаннями. Цей курс охоплює приблизно 20 уроків, та розрахований на групу людей, від 6 до 8 осіб. Якість програми навчання, навіть при такому інтенсивному темпі, не постраждає. Викладання необхідної інформації, напрацювання навичок відбувається щодня, з дев'ятої ранку, до першої години дня, решта часу у Вашому розпорядженні.

2. Семестрові. Існують два семестри навчання: зимовий, літній. Тривалість кожного семестрового періоду — 4-5 місяців, два рази в тиждень, по два уроки. Навчання проходить невеликими групами, при невимушених обставинах, за всіма рівнями: А1, А2, В1, В2, С1, С2.3. Річні. Період навчання триває, як два семестрових, за поглибленою програмою, тривалістю 12 місяців. Після закінчення курсів, Ви зможете вільно висловлювати свої думки польською мовою, отримаєте більш поглиблені знання граматики і орфографії, зможете оформити офіційні листи або документи.

Рівні знання мови

Оскільки, мовні курси починаються співбесідою, на якій визначають загальне знання мови, ми детально розглянемо чинні мовні рівні:— А1. Рівень для початківців, що розуміють тільки елементарні питання, речення, фрази. Основне, не зупинитися на цьому рівні, розвивати свої знання далі;— А2. Крім знань рівня А1, з'являється впевненість при розмові з носієм мови, правильна побудова пропозицій, можливість самостійного читання текстів;— В1. На цьому рівні Ви розумієте тексти на актуальні польські теми, зможете спілкуватися в магазинах, транспорті, використовуючи часові форми;— В2. Ви зможете розуміти телепрограми/кінофільми, написати нескладний лист, вільно висловлювати свою думку носію мови;— С1. Впевнене володіння іноземною мовою. Легке читання художньої, професійної літератури польською мовою, підтримка будь-якої теми/бесіди, оформлення письмових документів різними стилями;— С2. Володіння мови на рівні поляків: професійна мова з культурними тонкощами, та написання складних текстів, з використанням різних мовних оборотів.

Вивчення мови в Польщі або Україні?

На даний момент, величезну кількість навчальних мовних програм представлено, як в Польщі, так і в Україні. Для тих, хто дійсно серйозно налаштований вивчати польську мову, рекомендується проходити курси спочатку на батьківщині, а потім, в польській державі. Така насичена програма навчання в двох країнах, допоможе з головою зануритися в специфіку мови, та вивчити її з нуля, до вільного володіння. Українські курси відкривають можливість ознайомлення з мовою, набуття основних навичок і засвоєння фундаментальних знань. Продовження навчання в мовних школах Польщі закріпить результати отриманих знань, поглибить їх до рівня В2, що дозволить впевнено почувати себе з носієм мови, та виражати основні думки при спілкуванні.

Виходячи з отриманої інформації, ми можемо підсумувати, що важливим аспектом при вступі до ВНЗ (обов'язкова наявність сертифіката з курсів по вивченню польської мови) і подорожах по мальовничих містах Польщі є добре володіння польською мовою. Допомогти якісно навчатися в комфортних умовах з викладачами, які є носіями мови, може компанія UP-STUDY. Також, ми подбаємо про проживання/візу на час польських курсів, надамо можливість отримати фундаментальні знання на безкоштовній основі на батьківщині.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини