Курс польської мови в Академії Соціальних Наук у Лодзі

5438
Facebook Twitter
Курс польської мови в Академії Соціальних Наук у Лодзі

Академія соціальних наук у Лодзі (Społeczna Akademia Nauk w Łodzi) підготувала спеціальний курс для студентів нерезидентів Республіки Польща, які хочуть підготуватися до іспиту з польської мови.

В іноземних студентів можуть виникнути проблеми з правильним використанням польської мови під час навчання. Мова не тільки складна, вона сповнена нюансів та додаткових правил при використанні в академічному середовищі. Саме тому Академія соціальних наук у Лодзі (Społeczna Akademia Nauk w Łodzi) підготувала спеціальний курс для студентів нерезидентів Республіки Польща, які хочуть підготуватися до іспиту з польської мови.

Курс польської мови при Академії у Лодзі

Програма курсу розроблена з урахуванням потреб студента та, на додаток до загальних тем, передбачених для даного рівня, вона також охоплює питання, пов'язані зі структурою університету, курсом навчання, формальностями у цьому польському закладі освіти та формами звернення до лекторів. Студенти також візьмуть участь у семінарах, які допомагають підготуватися до усних виступів та написання підсумкових робіт.

Заняття проводять досвідчені викладачі польської з передовими методами, акцентом на практичне використання локальної мови Польщі під час навчання. Організатор надає підручник та всі необхідні дидактичні матеріали.

Пропозиція курсів містить групи на наступних рівнях:

  • Рівень А2 (нижче середнього)
  • Рівень B1 (середній)
  • Рівень B2 (середній рівень, наближений до просунутого)

Як проводиться реєстрація на курс?

Підписка у групу, котра відповідає рівню, який Вам потрібен, може бути зроблена до 20.08.2019 через форму заявки нижче або на www.event.san.edu.pl. Реєстраційна форма повинна бути заповнена максимально коректно. Після запису учасник отримає електронного листа з посиланням для активації.

Умовою участі є зарахування на курс, заповнення анкети, підтвердження вивчення курсу та переведення вартості програми у розмірі, зазначеному у прайс-листі (у залежності від дати запису та просування сходами навчання, котрі використовуються кандидатом).

Вся інформація про організацію курсу буде відправлена ​​учаснику на адресу електронної пошти, вказану при реєстрації.

У скільки обійдеться курс польської мови, пропонований Академією Соціальних наук?

Ось як виглядають витрати на вступ до курсу:

  • Місячний курс (вересень) з іспитом — 1200 зл.
  • Акція: 600 злотих за підписку на SAN до 30 червня 2019 року.

Учасники отримують необхідний підручник та не несуть ніякої додаткової плати за іспит.

Організатор не відшкодовує оплату за курс, у разі відсутності учасника на ньому у зазначений період. Повернення плати у разі бажання вибути з навчання можливе лише в особливих випадках, після їх документування (наприклад, хвороби) та воно пропорційне кількості невикористаних уроків.

Курс триває з 09.09.2009 по 23.09.2009 (з понеділка по п'ятницю) та закінчується іспитом. Кожен учасник отримає сертифікат про закінчення курсу та складання іспиту, виданий CJO SAN. Умовою отримання сертифіката є 80% відвідуваності курсу та складання екзаменаційного тесту з мінімальним балом 60%. Дату іспиту можна вибрати із запропонованих, у момент реєстрації.

Організатори звертають особливу увагу на те, що не тільки кандидати на навчання в Академії суспільних наук у Лодзі, або інших польських містах, де є ВНЗ SAN можуть вибирати даний навчальний мовний курс. Він доступний абсолютно всім іноземцям, які хочуть отримати необхідну кваліфікацію у будь-якому з обраних університетів Польщі.

Додаткова інформація та можливість записатися на курс: https://lodz.san.edu.pl/kurs-z-jezyka-polskiego-polski-na-studia-1

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс польської

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримайте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла, курс польської в Україні та при ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини