Конвенція про розвиток 2019 — бізнес-натхнення для всіх. Інформація про захід

7720
Facebook Twitter
Конвенція про розвиток 2019 — бізнес-натхнення для всіх. Інформація про захід

Хочете розвитку та нових вражень? Вам подобаються нестандартні заходи, цікаві лекції та експерти в області маркетингу, котрі надихають, та багато іншого?

Хочете розвитку та нових вражень? Вам подобаються нестандартні заходи, цікаві лекції та експерти в області маркетингу, котрі надихають, та багато іншого? Ви потрапили у потрібне місце — все це включено у Konwent Rozwoju 2019 — подія, котра розвиває більше інших, вона пройде у серці Великопольська, Познань, Республіка Польща!

Що таке Конвенція про розвиток та чого варто очікувати учасникам?

Це відкритий простір, де п'ять фахівців з різних областей надихають та діляться знаннями про бізнес, тенденції, ідеї та ініціативи. Будьте впевнені, у них ніколи не буває нестачі нових вражень — вони відкриті для цікавих методів навчання та інноваційних ігор, котрі розвивають! На сьогодні, у КР зібралося близько 1200 осіб з різних галузей, серед яких менеджери, підприємці, студенти та випускники локальних установ вищої освіти, та кожне з видань Конвенту збирає не менш ніж 200-250 осіб.

У поточному році зустріч відбудеться ушосте — лейтмотив ОНОВЛЕННЯ (UPGRADE)?! Світ діаметрально змінюється, та ми все більше рухаємося у майбутнє. Використовуймо це з розумом.

Хто буде виступати під час шостого видання проекту?

Це видання буде особливим — все завдяки ораторам, котрі надихають! Усі присутні будуть мати честь зустріти Анджея Драгана — людини епохи Відродження, видатного польського фізика, всесвітньо відомого фотографа, режисера — Ви ніколи не знаєте, які у нього тузи у рукаві! Крім цього, вдасться унікальна можливість послухати лекцію Олександри Дворської (Aleksandry Dworskiej) — Queens of Business, яка допомагає компаніям індустрії краси. Також варто відзначити виступ Марти Пржевонної — головного редактора журналу Social Media Manager та фахівця з маркетингу, та Міхала Михальського — тренера з особистої ефективності, що викладає практичну психологію у бізнесі! М. Михальський, автор книги «Як змінити звички та зміцнити сильну волю», серед іншого, допомагає спортсменам, підприємцям та тим, хто натрапляє на труднощі у своєму житті. Ефективні дії та практичні знання важливі для нього. Це проявляється в його поточній спеціалізації — психології зміни та побудови звички. Хто виступить у ролі п'ятого оратора? Організатори тримають інтригу та поки не розкривають його особистості.Ще раз, подія пов'язана з Днями підприємництва у Познані — 6-е видання проекту буде проводитися як окремий блок у рамках цього заходу!

Де та коли Ви зможете відвідати цей захід, котрий надихає?

Конвенція пройде у престижному просторі Познанського міжнародного ярмарку — стартувати вона буде ввечері о 18:30 9 травня 2019 року!До слова, хто ще не знайомий, KR (Konwent Rozwoju) — це простір, який об'єднує людей, навички та знання — він циклічно просуває такі цінності, як натхнення, освіту, сміливість та відкритість новим ідеям.Організатори особливо підкреслюють, що захід є безкоштовним, але, оскільки, кількість квитків обмежена, варто зареєструватися заздалегідь. Якщо Ви хочете відвідати подію з друзями, краще покваптеся, бо місць на цьому престижному заході дійсно мало!Команда організаторів унікальна у своєму роді, вони вміють ефективно поєднувати бізнес з задоволенням — час, проведений на #KR6, напевно продемонструє це учасникам у режимі реального часу!

Вам все ще цікаво, чому варто брати участь у цьому заході? Konwent Rozwoju — це така величезна доза розвитку та навчання, що приносить плоди не тільки у поточний момент, а й протягом усього життя, тому Ви напевно не пошкодуєте про участь!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2025 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини