Конференція Creative Vibes — дізнайтеся про події у Лодзинському університеті!

6443
Facebook Twitter
Конференція Creative Vibes — дізнайтеся про події у Лодзинському університеті!

Організатори конференції Creative Vibes люб'язно запрошують на четверте видання даного заходу, організованого на факультеті менеджменту у Лодзинському університеті, Республіка Польща.

Хотіли б Ви дізнатися, як творчість допомагає у розвитку кар'єри? На які дива здатен розвиток творчого потенціалу? Якщо це так, організатори конференції Creative Vibes люб'язно запрошують всіх охочих студентів польських університетів, а також учнів, які приїхали у рамках програми міжнародного обміну, на четверте видання даного заходу, організованого на факультеті менеджменту у Лодзинському університеті, Республіка Польща. Creative Vibes відбудеться 11 та 12 травня 2018 року.

Креативність дозволяє не тільки мислити поза коробкою та стереотипами, а й мати справу з проблемами, дозволяючи робити сміливі зміни, ризикувати, випробовувати нові теорії, шукати інноваційні рішення старих проблем. Ринок праці, який ми зараз маємо можливість спостерігати, створює специфічні особливості, такі як гнучкість, мобільність та інновації. Тому креативність стає незамінним інструментом для розвитку кар'єри.

Під час конференції, організатори мають на меті обговорити важливість творчості у плануванні та розвитку кар'єри щодо конкретних аспектів:— поточні умови на ринку праці;— фактори, що визначають професійний вибір;— кращі моделі кар'єри;— підхід роботодавців до професійного розвитку співробітників;— необхідність управління власним професійним розвитком;— способи та методи розвитку особистісного та трудового потенціалу кожної робочої ланки.

У перший день — 11 травня, на заході будуть присутні експерти різних сфер діяльності, серед яких:

— Беата Юраш, психопедагогіка творчості, бізнес-тренер, автор інтерактивного та мотиваційного шоу для жінок, котре має назву «Вільний птах» та книги з такою ж назвою, «Польський лев бізнесу 2017». В якості тренера, вона підтримує організації у прагненні швидше досягти кращих бізнес-результатів, з допомогою розвитку управлінських навичок та підвищення ефективності команд. Ще, вона супроводжує молодих підприємців на шляху розвитку свого бізнесу;

— Ендеей Сзінковський, простір для студентів — програма посла UŁ Career Office. У Бюро кар'єри Лодзинського університету, він підтримує студентів у прийнятті перших кроків на ринку праці, а в якості тренера проходить творчі семінари за рішенням проблем. Модератор дизайнерського мислення, автор соціальних програм, популяризатор настільних ігор в освіті. Він пише про творчість, планування кар'єри та соціальні зміни у блозі та в промислових порталах;

— Малгожата Чарнецького, президент правління з управління персоналом. Психолог, тренер, менеджер, ініціатор програм навчання в області підвищення ефективності та збільшення коефіцієнта корисної діяльності шляхом управління власною енергією, що поєднує знання в області психології, нейробіології, спортивної медицини та дієтології;

— представники партнерів: UŁ Career Office, Art_Inkubator, Bionanopark Incubator, skyHUB, JAK-Marketing Dialog, Premium Training.

У другий день — 12 травня, будуть проведені семінари, які надає можливість розвивати професійні компетенції.Цей захід орієнтований на студентів польських установ вищої освіти, особливо на учнів перших, других та третіх курсів. Також вітається присутність зацікавленої польської молоді та гостей країни. В основному, теми конференції адресовані академічним спільнотам та фахівцям-практикам. Проте на пільгових умовах організатори запрошують студентів, зацікавлених у свідомому управлінні професійною кар'єрою.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2026 + Курс польської

Акція 599 євро 299 євро

Вступайте на осінь 2026 та отримайте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла, курс польської в Україні та при ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини