Прогноз закінчення карантину у Польщі

2134
Facebook Twitter
Прогноз закінчення карантину у Польщі

Кілька годин тому у мережі було опубліковано дані найбільш авторитетного сінгапурського дослідницького наукового центру Data-Driven Innovation Lab Сінгапурського університету (SUTD), які називають прогнозовану дату виходу з карантину для Польщі

Спираючись на досвід інших країн та враховуючи усі особливості розвитку пандемії, прогнозована дата повного виходу з карантину для Польщі - 15 червня 2020. Що стосується конкретно Польщі, то, на відміну від України, у Польщі захворюваність пішла на спад з 19 квітня 2020, тому у наших сусідів уже розпочалася кампанія з поступового послаблення карантинних обмежень, уже потроху відчиняються торгові центри, заклади харчування, звісно є суворі санітарні норми і нові правила роботи для дотримання безпеки для населення. До 24 травня будуть все ж зачинені усі школи та ВНЗ.

Найбільших послаблень зазнає сфера спорту, з 4 травня будуть відкриті спортивні стадіони та тренажерні зали на відкритому повітрі, відновляться тренування для спортивних команд.

Сьогодні Урядом України теж було оприлюднено 5-ти етапний план виходу з карантину для України, згідно з цим планом зняття карантинних обмежень буде поступове і що стосується 11-ти класників, то такі учні будуть повернені за парти пріоритетно уже на другому етапі зняття карантинних обмежень, усі інші учні 1-10 клас не будуть повертатися за парти до вересня 2020 взагалі.Також було висунуто припущення про те, що перший етап виходу з карантину може розпочатися в Україні уже з 12 травня, за умови якщо динаміка захворюваності буде йти на спад після 3 травня.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини