Ярмарок вакансій «Спринт для кар'єри» в WSB. Програма заходу!

7542
Facebook Twitter
Ярмарок вакансій «Спринт для кар'єри» в WSB. Програма заходу!

У Вроцлаві, будуть представлені 17 компаній з логістичних, туристичних, фінансових та консалтингових областей. Компанії представлять свої пропозиції про роботу під час так званого швидкого вербування.

Три дні пообідніх зустрічей з роботодавцями у формі швидкого набору, семінари з набору персоналу та спеціальні тренінги, консультації зі створення компанії та консультування з питань кар'єри — це програма ярмарку вакансій «Спринт для кар'єри», який відбудеться 26-28 листопада. Вхід безкоштовний. Під час шістнадцятого випуску ярмарку вакансій, організованого Бюро кар'єри Wyższa Szkoła Bankowa (Університет Банківської Справи) у Вроцлаві, будуть представлені 17 компаній з логістичних, туристичних, фінансових та консалтингових областей. Компанії представлять свої пропозиції про роботу під час так званого швидкого вербування.

Спринт-ярмарок вакансій відбудеться 26-28 листопада цього року у будівлі WSB у Вроцлаві на вул. Фабрична 29-31.Організатори прагнуть ефективно зіставляти осіб, які шукають роботу, та роботодавців. Швидкий набір дозволяє досягти цієї мети. Під час зустрічі, кандидат має можливість представити себе компанії у відповідь на конкретну пропозицію про роботу — це називається нульовою зустріччю. Після цього, він може отримати конкретні відгуки від компанії про своїх компетенціях та про те, над чим він повинен працювати, щоб стати співробітником даної фірми у майбутньому. Звичайно, швидкий набір може також сприяти миттєвому прийняттю на роботу. Під час семінарів з набору персоналу компанія інформує про свої плани та методи найму. Кандидат має можливість перевірити своє резюме та дізнатися про деталі діяльності компанії.

Як підготуватися до швидкого набору?

Перш за все, ознайомтеся з пропозицією про роботу, тобто проаналізуйте обсяг обов'язків та компетенцій, необхідних для даної позиції, а також дізнайтеся більше про галузь, в якій працює обрана компанія. При підготовці резюме потрібно включати важливу інформацію з точки зору даної пропозиції про роботу.

Під час ярмарку діятиме спеціальна зона для консультацій, в якій фахівці Академічного інкубатора підприємництва консультуватимуть в області початку бізнесу, найму та відбору співробітників. Консультанти з офісу кар'єри допоможуть спланувати професійний розвиток, якщо необхідно, нададуть рекомендації щодо правильності документів заявки або підкажуть, як підготуватися до співбесіди з набору персоналу. Фахівці з Camp Leaders Poland sp. Zoo також допоможуть у створенні та перевірці резюме англійською мовою. Крім того, студенти з наукового товариства права під наглядом науково-дослідного та викладацького персоналу будуть давати поради з трудового законодавства та працевлаштування іноземців у Польщі.

Учасники ярмарку також отримають тренінги, які будуть проводитися фахівцями з набору персоналу. Мета тренінгів — ознайомитися з особливостями галузі та операціями компанії, використовуючи цікаві тематичні дослідження, засновані на професійному досвіді менеджерів.Прийняття на захід відкрите для всіх зацікавлених сторін. Через обмежену кількість місць застосовуються підписки на тренінги та семінари з найму. Для отримання додаткової інформації варто відвідати: https://www.wsb.pl/wroclaw/studenci/studiuji-i-pracuj/targi-pracy.

День I

26 листопада 2018 року | понеділок | час 17:00-19:30Швидкий набір буде проводитися: CH Robinson, PKO Bank Polski SA, Randstad Sp.zoo, Real Logistics Sp. z o.o.

День II

27 листопада 2018 року | вівторок |час 17:00-19:30Швидкий набір буде проводитися: CH Robinson, Credit Agricole Bank Polska, Credit Suisse Poland Sp. z o. o., DoubleTree by Hilton / Wing Properties Sp. z o. o., E [&] S Industry SA, Randstad Sp. z oo, Real Logistics Sp. z oo Sp. k., Securitas Polska Sp. z o. o.

День III

28 листопада 2018 року | середа | час 17:00-19:30Швидкий набір буде проводитися: CH Robinson, Fresenius Medical Care SSC, Impel SA, ORBIS SA, Randstad Sp.zoo.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс польської

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримайте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла, курс польської в Україні та при ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини