Якісна польська освіта у комфортних умовах

8820
Facebook Twitter
Якісна польська освіта у комфортних умовах

Кваліфіковані фахівці UP-STUDY підготували для Вас матеріал, який розвіє частину міфів про європейську освіту, а також переконає кандидатів на навчання в польських університетах в тому, що вони роблять правильний вибір.

Чимало матеріалів представлено для розгляду вищої освіти за кордоном, але, тим не менш, українським абітурієнтам, як і раніше, складно зважитися на навчання поза Батьківщиною. Проте розуміння перспектив та умов навчання допоможуть багатьох прийняти зважене та правильне рішення. Звичайно, плануючи вступати до іноземного університету, перше питання, яке хвилює не тільки абітурієнтів, але, особливо їх батьків, — вартість навчання. Більшість недобросовісних джерел навперебій кричать, що вчитися в Європі — дорого, невиправдано та безперспективно. Якщо не вдаватися у процес навчання, то так можна сказати про освіту у будь-якій країні. Кваліфіковані фахівці UP-STUDY підготували для Вас матеріал, який розвіє частину міфів про європейську освіту, а також переконає кандидатів на навчання в польських університетах в тому, що вони роблять правильний вибір на користь якісного навчання у комфортних умовах.

У чому виражається якість вищої освіти в Республіці Польща?

1. Програми бакалаврату та післядипломної освіти розроблені відповідно до потреби глобального ринку праці.

2. Як польськомовні, так і англомовні курси передбачають навчання теоретичної частини та отримання практичних навичок.

3. Європейський диплом, отриманий в одній з польських освітніх структур котується у всіх індустріально розвинених державах.

4. Студенти, які отримали диплом бакалавра у ВНЗ Польщі та прийняли рішення продовжити навчання для досягнення науково-кваліфікаційного ступеня магістра в університет інших країн: Сполучених Штатів, Австралії, Великобританії та інших, — не матимуть жодних перешкод.

5. Завдяки тому, що установи РП мають двосторонні договори з університетами інших країн, а також беруть участь в європейській програмі Erasmum, у студентів є можливість отримати досвід навчання в інших державах, протягом декількох місяців, або навіть року.

6. Викладацький склад більшості навчальних структур досить великий, а самі лектори, професори та інші наукові співробітники повністю взаємодіють зі студентами, враховуючи на їх бажання, можливості та переваги.Крім іншого, високий рівень викладання та якість надаваних програм ідеально поєднуються з доступною платою за навчання, яка є однією з найнижчих в Європейському Союзі.

Міфи про європейську освіту

Якість навчання у Польщі не може зрівнятися з іншими європейськими країнами.

Це абсолютна брехня, оскільки програми розробляються з урахуванням потреб міжнародного ринку праці. Велика кількість викладачів мають іноземний досвід та передають його польським студентам.

Вчитися в Європі дуже дорого.

Зовсім навпаки, у студентів з'являється маса можливостей завоювати стипендію, грант, отримати індивідуальну знижки або, як практикують європейські учні, знайти невеликий підробіток.

Навчання у Польщі не дає результатів та не допомагає при працевлаштуванні.

Якщо підходити відповідально до навчання, результат не змусить себе чекати, крім наданих матеріалів, необхідно займатися самонавчанням та вдосконаленням. Сам факт вступу до іноземного ВНЗ звичайно не дасть нічого.

Підбиваючи підсумки, підкреслимо, що ті, хто вважали за краще здобуття вищої освіти у Польщі вже на власному досвіді переконалися, що зробили правильний вибір. Весь процес, який організований у зручному режимі, проходить у комфортних аудиторіях, добре оснащених лабораторіях, багатих бібліотеках. Студенти мають доступ до онлайн сховищ даних та структур, які перебувають як у власності ВНЗ, так і міської влади, які сприяють вивченню обраної професії та всебічному розвитку.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини