Яким новинним ресурсам віддають перевагу польські студенти?

6523
Facebook Twitter
Яким новинним ресурсам віддають перевагу польські студенти?

Дана стаття буде цікава як поточним, так і потенційним студентам освітніх структур Польщі, оскільки у ній ми розповімо про найбільш популярні польські ресурси новин.

Студенти XXI століття значно відрізняються від своїх колег, які вступали до університетів десятиліттями раніше. Зараз, коли настільки відкрито доступ до джерел інформації різного напрямку, молоді люди майже кожну вільну хвилину намагаються зайняти читанням та пізнанням нового та корисного. Студенти університетів Республіки Польща, серед яких значна частина — наші співвітчизники, не відстають від загального числа молоді та, найчастіше, під час пересування громадським транспортом, при очікуванні замовлення у кафе та при інших обставинах, коли видається вільний від основного заняття час, прагнуть осягати незвідане або дізнаватися події країни та світу. Крім читання стрічки у соціальних мережах, польські студенти й інша молодь країни є активними читачами новинних порталів. Дана стаття буде цікава як поточним, так і потенційним студентам освітніх структур Польщі, оскільки у ній ми розповімо про найбільш популярні польські ресурси новин.

Польські сайти новин та їх пріоритетні теми, яким віддають перевагу студенти університетів РП

1. http://www.dlastudenta.pl/ — ресурс, який повністю присвячений студентській тематиці. Тут можна зустріти інформацію, щодо будь-якої події, яка відбувається або може відбуватися у житті польських студентів. Найсвіжіші новини з приводу фестивалів у різних містах країни, інформація з приводу змін у законодавчій базі, яка відноситься до учнів ВНЗ, правила оренди житла, новини спорту та наукових товариств, а також інформування щодо культурних заходів. Все це Ви знайдете на сайті «Для студента». Що важливо, сайт оновлюється щодня, кілька разів на день, тому там можна зустріти найсвіжіші дані.

2. https://www.studentnews.pl/ — портал, що пропонує актуальну інформацію для студентів та не тільки. Крім пропозицій про конкурси

стипендій, місця проходження стажувань, тут Ви зустрінете глобальні новини світу науки та техніки. Також, можна знайти описи нових книг та майбутніх подій. Сайт дуже пізнавальний та цікавий, але оновлення відбуваються лише кілька разів на тиждень, тому для щоденного перегляду не сильно підходить.

3. http://www.newsweek.pl/ — тут Ви можете зустріти огляд абсолютно будь-яких тем, які присвячені тому, що трапилось у Польщі. Це стосується не тільки нашого часу, але й моментів історії, культури минулого та інше. Короткі новинні повідомлення, довгі статті з приводу економіки, політики, соціальної ситуації, інвестицій та бізнесу, досліджень, інновацій, науки та техніки — це далеко не всі теми, висвітлення яких можна зустріти на цьому ресурсі.

4. http://wyborcza.pl/ — даний сайт теж висвітлює широкий спектр тем, які стосуються моди, стилю, політики, зіркового життя, великого спорту, освіти, культури та всього, що відбувається на території Польщі та у світі. Проте, переглядаючи цей сайт, може скластися враження, що він більше орієнтований на публікацію скандалів, інтриг та розслідувань, ніж на неупереджене викладення даних. Зважаючи на це, якщо Вас цікавить, хто з зірок чи політиків потрапив у чергову халепу, а також у чому ще завинив уряд різних країн перед громадянами, можете моніторити даний ресурс.

Підбиваючи підсумки, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що крім перерахованих ресурсів, Ви можете вибрати й інші новинні сайти, які мають високу частоту оновлення та великий відсоток правдивості. Звичайно, завжди варто бути у курсі останніх важливих новин країни проживання та світу, адже це може прямо або опосередковано торкатися Вас. Зважаючи на це, частіше закривайте стрічки соціальних мереж та занурюйтесь у світ новин та корисної інформації.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини