Які можливості відкриває навчання у Вроцлавському Університеті Менеджменту

6814
Facebook Twitter
Які можливості відкриває навчання у Вроцлавському Університеті Менеджменту

Стаття несе в собі інформацію про перспективи, які відкриваються перед студентами та випускниками Університету Едукація, а також будуть розглянуті особливості та пріоритети ВНЗ.

Являючись одним з кращих профільних бізнес-університетів у напрямку менеджменту на Заході Республіки Польща, Вроцлавський Університет Менеджменту (Wyższa Szkoła Zarządzania "Edukacja" we Wrocławiu, WSZ) урочисто посідає четверте місце в рейтингу компанії UP-STUDY з перспективи працевлаштування. Надаючи якісні послуги освіти за помірною вартістю, ВНЗ має репутацію лідера, який готує висококласних фахівців у сфері менеджменту та інформатики. Сильними сторонами даної установи вищої освіти є задоволення запитів студентів щодо навчання, а також великий викладацький склад, який був набраний в штат з авторитетних університетів, як польських, так і закордонних навчальних структур. Стаття несе в собі інформацію про перспективи, які відкриваються перед студентами та випускниками Університету Едукація, а також будуть розглянуті особливості та пріоритети ВНЗ.

Характеристика та особливості навчання в WSZ

Wyższa Szkoła Zarządzania "Edukacja" був заснований в 1997 році, і за свою двадцятирічну історію випустив багато гідних фахівців у різних напрямках та областях. На сьогодні, у ВНЗ навчаються 13500 студентів, котрі отримують всі переваги установи Едукація, серед яких:

  • великий досвід у сфері освіти, і висококласний викладацький склад, який прибув з відомих закордонних ВНЗ, та авторитетних польських вищих шкіл;
  • постійне впровадження інноваційних технологій, які підвищують комфорт та якість навчання;
  • зручні та оснащені за останнім словом техніки аудиторії, яких налічується 78 шт., включно з лекційними залами;
  • високі стипендіальні виплати, які дозволяють покрити повністю вартість навчання, а також низькі адміністративні та інші збори.

Програми навчання розроблені польською мовою, серед основних спеціальностей можна виділити: комп'ютерну графіку, комп'ютерні системи в мережі, менеджмент та управління. Вартість року навчання на бакалавраті становить 1119 євро, магістратура обходиться в 1167 євро. Вроцлавський Університет Менеджменту бере участь в наступних міжнародних програмах: Erasmus, Erasmus + та Контакт-міжнародні відносини.

Студентські будні та перспективи працевлаштування

В установі вищої освіти Едукація, існують зони Chillout, які являють собою спеціально призначені місця для відпочинку та навчання студентів. В околицях є багато зелених зон, де можна спокійно розслабитися та усамітнитися. У ВНЗ є органи студентського самоврядування, які, протягом навчального року, організовують для всіх охочих туристичні поїздки, подорожі та незабутні вечірки. Також, в дні, які призначені для самостійного навчання, студенти люблять відвідувати бібліотеку, котра має достатню кількість місць, для роботи над науковою літературою, а також 6 комп'ютерів, в яких зібрані онлайн навчальні каталоги. Завдяки підписанню понад 70 договорів, щодо міжбібліотечного обміну, студенти завжди можуть знайти потрібну книгу, або необхідну інформацію.

Що стосується працевлаштування, після отримання диплома, то при Університеті Менеджменту діє агентство, яке допомагає в пошуку роботи, або підробітку, а також, місця для проходження практики або стажування. Завдяки тому, що і сам Вроцлав досить перспективний для працевлаштування в міжнародні компанії, і ВНЗ має взаємозв'язки з роботодавцями, випускники Університету Едукація ніколи не залишаться без роботи.Отже, WSZ відкриває безліч можливостей, як під час навчання (участь в міжнародному обміні студентами, наукова діяльність), так і після отримання диплома — швидке працевлаштування. Атмосфера невимушеності та свободи навчання підштовхує студентів на нові звершення. Принципи ВНЗ, які свідчать про захист прав інтелектуальної власності, імпонують як полякам, так і іноземним громадянам, тому багато абітурієнтів обирають цю навчальну структуру. Якщо Ви бажаєте отримати європейський диплом в напрямку менеджменту, в одному з перспективних бізнес-закладів освіти, то варто пильно придивитися до Wyższa Szkoła Zarządzania "Edukacja" we Wrocławiu.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини