Як провести останній тиждень відпустки?

5575
Facebook Twitter
Як провести останній тиждень відпустки?

Зазвичай терміни початку навчання за кордоном відрізняються від тих, які встановлені у вітчизняних закладах освіти, але активним періодом, у будь-якому випадку, є тиждень до кінця канікул. Подивіться, як краще провести ці 7 днів.

Початок навчального року означає для багатьох українців кінець періоду відпочинку. Широкі коридори освітніх структур, домашні завдання, обсяги інформації, практичні заняття, курси та тести вимальовується на обрії студентів першого та наступних курсів університетів Республіки Польща, якими прагнуть стати наші земляки. Зазвичай терміни початку навчання за кордоном відрізняються від тих, які встановлені у вітчизняних закладах освіти, але активним періодом, у будь-якому випадку, є тиждень до кінця канікул. Це час, який варто приділити врегулюванню деталей. Подивіться, як краще провести ці 7 днів.

Поради, які допоможуть спланувати справи на останній тиждень канікул

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY звертають увагу на те, що 7 днів до старту навчання у структурі освіти можна провести з користю, причому не весь час має бути присвячений налагодженню навчального процесу. Ось чому доречно приділити увагу:

  • Почніть відновлювати форму. Активне проведення часу під час канікул — прекрасна ідея, та багатьом цей відпочинок подобається. Однак не всі дотримуються такого курсу, оскільки повернення додому загрожує гастровідпусткою. Якщо цього року Ви трохи перебільшили з цим, буде добре почати повертатися до цифри перед канікулами. Важливе у здоровому способі життя — спорт, та не потрібно багато чого, щоб почати зміцнювати тіло. Все більшої популярності набуває концепція «10 000 кроків на день» — приємних та довгих прогулянок, які будуть доречні у прекрасну погоду. Звичайно, приємно тренуватися на лоні природи, але у місті теж багато можливостей.
  • Доганяйте культурне відставання. Навчальний рік часто є часом жертвоприношень — немає можливості дивитися улюблені серіали, відвідати балет, оперу, спектаклі, музичні вистави або грати стільки, скільки хочеться, тому що Ви ще вільні не від обов'язків. Теоретично, канікули — це прекрасний час, щоб надолужити згаяне у цих культурних проблемах, але через величезну кількості поїздок та інших розваг можливо, що довгоочікувані твори мистецтва випали з поля зору. Перед початком навчального року буде корисно ознайомитися з улюбленими творами щоб не відразу втомитися, коли почнеться час, повний освіти.
  • Підготуйтеся до навчання. Початок навчального року зазвичай слабкіше за навантаженням, тому кожен може увійти у ритм занять. Проте краще не відкладати та підготувати планування занять та додаткових курсів заздалегідь. Також припасіть канцелярське приладдя та гаджети для допомоги у навчанні, такі як телефон, ноутбук, інше. Краще уникати неприємностей та потенційних затримок, пов'язаних з неможливістю виконати завдання та підготуватися. Цінною ідеєю було б переглянути підручники, але, оскільки кожен лектор може викладати за своєю методикою, з цим краще почекати. Було б добре прочитати ази базових предметів професії.
  • Проводьте час з близькими. Перший приїзд або повернення до навчального закладу спочатку може бути не дуже приємним, але ситуація змінюється, коли Ви згадуєте, з якою метою приїхали. Зрештою, головне завдання — отримати кваліфікацію, знайти хорошу роботу, відбутися як професіонал та як особистість. Як відомо, під час занять потрібно зосередитися на тому, що передає викладач, а також на пошуку та обробці додаткової інформації.

Тому краще всього до початку навчального року зустрітися з друзями та приємно провести час разом. Якщо у Вашому житті є люди, які ближче серцю, ніж інші, потрібно шукати варіанти, як частіше бачитися.

Підсумовуючи, фахівці UP-STUDY рекомендують дотримуватися позиції: «Новий освітній рік, нові Ви». Пам'ятайте, що навчальний рік не такий страшний, як Ви думаєте. Правильна організація часу — запорука успіху, завдяки якій не доведеться чекати до канікул, щоб реалізувати захоплення та мрії. Тому добре заповніть вільний час та період навчання — створіть, наприклад, журнал цілей, проводите час активно та сумлінно, виконуючи обов'язки, та Вас чекає прекрасне майбутнє!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини