Як ефективно вивчати польську мову? Де вона може стане в нагоді?

9181
Facebook Twitter
Як ефективно вивчати польську мову? Де вона може стане в нагоді?

Вчити іноземні мови — це завжди нові необмежені можливості для будь-якої людини. Для підприємців — це можливість більш широко розвинути свій бізнес та налагодити відносини з іноземними партнерами.

Вчити іноземні мови — це завжди нові необмежені можливості для будь-якої людини. Для підприємців — це можливість більш широко розвинути свій бізнес та налагодити відносини з іноземними партнерами. Для молоді, знання однієї або декількох іноземних мов відкриває можливість вчитися за кордоном, знаходити нових друзів та подорожувати незвіданими країнами з комфортом. Багатьох українських молодих людей цікавить питання: «Як ефективно вивчити польську мову?», оскільки це дає можливість вступити в установи вищої освіти Республіки Польща, та отримати якісний європейський диплом. Що стосується діапазону можливостей, які відкриває знання польської, то вони дуже широкі: спілкування з однолітками в польських ВНЗ на високому рівні, можливість відвідувати конференції та відкриті зустрічі та бути учасником дебатів, здійснення покупок без додаткових незручностей.

Способи вивчення іноземної мови

Плануючи вивчати незнайому раніше мову, варто звернути увагу на два важливі аспекти:— не варто очікувати швидких результатів. Ті школи, які обіцяють, що Ви зможете вільно розмовляти вже через місяць — не можуть бути сумлінними. Для хорошого оволодіння польською, необхідно приділити увагу інтенсивним заняттям протягом 6-8 місяців;— досягнувши рівня В2 (або будь-якого іншого), без постійного вдосконалення та повторення вся вивчена інформація забудеться, в пам'яті залишаться тільки ази та деякі фрази. Тому, якщо є плани використовувати отримані знання надалі, варто подбати про регулярну роботу (повторення) в даному напрямку.

Для того, щоб вивчити польську, можна використовувати наступні варіанти:1. Самостійне вивчення.2. Мовні школи.3. Навчання з репетитором.

У кожного із запропонованих варіантів є свої недоліки та переваги. Так, вчитися самостійно буває дуже складно, якщо немає самодисципліни та самоорганізації. Також, якщо немає абсолютно ніякого розуміння польської, складно вивчити алфавіт, оскільки деякі літери мають свою особливу вимову. Неправильна вимова деяких букв призведе до того, що Вас просто не розумітимуть.Мовні школи іноді не відповідають потрібному рівню та не приносять бажаних результатів, через присутність низки чинників: серед викладачів відсутні носії мови, немає чітко розробленої методики, орієнтація на заробіток, а не на надання знань. Тому, варто бути дуже уважним, при виборі структури для вивчення мови.Навчання з репетиторами підійде лише тим, хто бажає вивчати польську для себе (особистого розвитку) або для ведення бізнесу, оскільки, по-перше, це дорого, а по-друге, репетитори не видають сертифіката про отриманий рівень знання мови.

Навчання польської з UP-STUDY

Центр польської освіти UP-STUDY завжди піклується про своїх абітурієнтів, тому постійно допомагає подолати труднощі, з найменшою витратою сил та матеріальних засобів. На сьогодні, підготовлена акційна пропозиція, яка дозволить вивчити польську на необхідному рівні (В2) зовсім безкоштовно. За умовами акції, ті студенти, які вступають з програмою UP-STUDY до 31.03.2018, мають можливість отримати безкоштовний курс мови, тривалістю в 6 місяців, від нульового рівня до В2. Дана пропозиція передбачає отримання знань на території України — 4 місяці, та в Польщі — 2 місяці. За більш детальною інформацією звертайтеся до наших представництв. Підсумовуючи, помітимо, що, який би спосіб вивчення Ви не обрали, він буде ефективним лише в разі наполегливої ​​праці в заданому напрямку.

На поточний момент, кращою пропозицію з навчання польської є акція від UP-STUDY. Тим більше, що можна буде попрактикувати отримані в Україні за 4 місяці знання з носіями мови, по приїзду в Польщу на двомісячне навчання.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини