Іспанська, французька, італійська. Чому варто вивчати романські мови?

11048
Facebook Twitter
Іспанська, французька, італійська. Чому варто вивчати романські мови?

Сьогодні, експерти центру польської освіти UP-STUDY спробують дати максимально розгорнуту відповідь на питання: «Чому варто вивчати іноземну мову?».

Знайомство з іноземною мовою — трудомісткий процес, але це дуже важливо для багатьох студентів, а також фахівців з досвідом роботи за професією. Сьогодні, експерти центру польської освіти UP-STUDY спробують дати максимально розгорнуту відповідь на питання: «Чому варто вивчати іноземну мову?». Ми зосередимося на романських мовах (італійській, французькій та іспанській), які можна знайти на будь-яких мовних курсах.

Навіщо вчити італійську?

Мова належить до одного з найкрасивіших діалектів у світі. Крім Італії, це офіційна мова Сан-Марино, Ватикану, Швейцарії. Використовується також на Корсиці та Мальті. Італія дуже розвинена з точки зору туризму. Мандрівники відвідують цю країну протягом усього року. У курортний сезон, в основному у прибережних містах, взимку відвідують гірськолижні курорти. Міський туризм також є привабливою пропозицією. Тільки три італійських міста: Рим, Венеція та Мілан відвідують 7 мільйонів туристів щорічно. Якщо не з туристичних причин, є й інші мотиви, щоб вивчити цю прекрасну мову. Наприклад, навчаючись в одному з польських університетів на факультеті гостинності та отримавши в якості додаткової компетенції мовні навички італійської, можна буде працевлаштуватися у цьому європейському куточку, або вільно вести переговори з партнерами. Згідно з аналізом порталів з пропозиціями роботи, італійська мова, на даний час, займає

четверте місце серед іноземних мов, найбільш привабливих для роботодавців. Ще одним плюсом вивчення італійської є той факт, що це легко — особливо для поляків або нерезидентів країни, які навчаються у польських ВНЗ та знають локальну мову на високому рівні. Італійський словник легше запам'ятати, тому що багато слів походять від латинської.

Чому буде доречно вивчити французьку?

Перш за все, для задоволення, у крайньому разі 29% людей, які вивчають французьку мову, відповіли саме так. Французька відноситься до групи романських мов, вона походить від латині. Це офіційна мова у 54 країнах світу та рідна для 80 мільйонів людей. Крім Франції, люди спілкуються нею, наприклад, у Бельгії, Швейцарії, Люксембурзі та Монако. Вона використовується у Канаді, у деяких провінціях, в основному у Квебеку. Знання французької корисно на Гаїті та у Французькій Гвіані, у Західній та Центральній Африці. Французька є офіційною мовою багатьох глобальних організацій, таких як НАТО, ФІФА, Європейський Союз, Інтерпол. Зважаючи на це, для професійного розвитку у глобальному масштабі таке знання буде визначено корисним. Це третя мова у світі, коли розмова йде про кількість учнів, та третя мова у міжнародному спілкуванні, що робить її гідною вивчення. Знову ж вона стане у пригоді фахівцям сфери гостинності, а також дипломатам, менеджерам, багатьом фахівцям гуманітарного профілю.

Чому багато молодих людей прагнуть вивчити іспанську?

Іспанська мова є другою за поширеністю мовою у світі після китайської. Більш ніж 400 мільйонів людей говорять нею. У Європі вона використовується в основному на Піренейському півострові. Крім цього, іспанська є офіційною мовою багатьох країн Латинської Америки та Африки. В якості офіційної мови вона також функціонує у багатьох організаціях, таких як ЄС, ООН, НАФТА, ЮНІСЕФ, УЄФА, ВООЗ та багатьох інших. Для подорожей варто вивчити іспанську мову. Вона може стати у пригоді при веденні переговорів, розширенні бізнесу та світогляду, а також для особистісного зростання та розвитку.

Підсумовуючи, зауважимо, що у разі, якщо Ви не впевнені, чи варто вчити італійську, французьку або іспанську мову, розгляньте це питання крізь призму майбутніх перспектив. Поспішаємо підкреслити, що існують курси мови, які допомагають одночасно вивчати мову та досліджувати країну, яка є її батьківщиною.

Як показує досвід бувалих учнів, такий вид навчання є ідеальним варіантом, який практикує й компанія UP-STUDY, допомагаючи абітурієнтам ВНЗ Польщі придбати необхідний рівень володіння польською.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини