Інформація про стипендії в Університеті Леона Козмінського

7226
Facebook Twitter
Інформація про стипендії в Університеті Леона Козмінського

Університет Леона Козмінського, володіє повними академічними правами, а це означає, що, як і у державних університетах, його студенти можуть претендувати на стипендії. Подробиці в нашому огляді!

Жовтень — це напружений період, як для студентів, так і для співробітників декана у всіх університетах Республіки Польща та інших країн світу, в яких навчання починається цього осіннього місяця. Це також час, в якому студенти подають заявки на отримання стипендії. Університет Леона Козмінського, що є однією з кращих приватних структур освіти, володіє повними академічними правами, що означає, що, як і у державних університетах, його студенти можуть претендувати на стипендії.

Фонд Козмінського (Fundacjia Koźmińskich), що працює протягом 15 років у рамках Академії, пропонує стипендії для кращих студентів або спеціальну матеріальну підтримку, призначену для тих молодих людей, які будуть займатися організаційною або соціальною діяльністю.

Що таке підтримка «на старт»?

Випускники середньої школи з Республіки Польща, а також з-за кордону можуть подати заявку на стипендію «на старт», що дозволяє претендувати на знижку у розмірі 50% на оплату за навчання в Університеті Козмінського та грошові кошти — евівалентно 25% вартості навчання за перший семестр.

Випускник закладів середньої освіти, що наближається до періоду закінчення навчання та відповідає всім наступним критеріям, має право подати заявку на розглянуту стипендію:

  • є громадянином/громадянкою Польщі або іноземцем, допущеним до навчання за правилами, що застосовуються до польських громадян;
  • набрав 550 або більше балів на підсумковому іспиті (згідно конвертера ALK);
  • прийняв рішення про зарахування на перший курс очного навчання у першому циклі польською мовою або стаціонарного навчання у магістратурі в університеті Козмінського.

Типи стипендій, на які можуть претендувати кандидати

Всі студенти Козмінського університету та ті, хто володіє видатними науковими та організаційними досягненнями, мають можливість отримати додаткову наукову стипендію від Фонду Koźmiński:

  • PLATINIUM, присвячена студентам першого або другого циклу навчання, чи єдиних магістерських програм, які у 2018/2019 навчальному році отримали середнє арифметичне оцінок за результатами навчання 5,00.
  • GOLD, призначена для студентів першого або другого циклу навчання чи єдиних магістерських програм, які у 2018/2019 навчальному році досягли середнього арифметичного оцінок за навчання не нижче 4,75 та не вище 4,99.
  • SPECJALNE, призначена для студентів першого або другого циклу навчання чи для навчання у магістратурі, що відзначилися у 2018/2019 навчальному році організаційними, соціальними або іншими видами діяльності, значущими для спільноти розглянутої установи освіти.

Також можливе отримання соціальної стипендії й для студентів з обмеженими можливостями.

Термін подання заявок на стипендії: 01.10.2019 — 31.10.2019

Детальна інформація: http://bit.ly/Stypendia_ALK_2019_2020

Фонд Koźmiński був заснований у 2004 році. Його місія — активно підтримувати підприємницькі відносини та ініціювати міжкультурний обмін досвідом.

Варто зауважити, що випускники українських шкіл, які бажають отримати якісну освіту у цьому або іншому обраному польському навчальному закладі можуть скористатися послугами перевіреного посередника — центру польської освіти UP-STUDY. Кваліфіковані фахівці компанії допоможуть отримати вичерпну інформацію щодо спеціальностей та вартості навчання в університеті Козмінського, а також нададуть повний спектр послуг щодо процесу підготовки та подачі документів. Якщо Ви зацікавлені у навчанні в інших перспективних ВНЗ Польщі, а також маєте охоту істотно заощадити, варто звернутися до будь-якого з представництв UP-STUDY за деталями, адже є шанс отримати знижку на оплату навчання в одному з 4 кращих приватних університетів країни.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини