Вартість навчання у польських ВНЗ 2018

5810
Facebook Twitter
Вартість навчання у польських ВНЗ 2018

Дана стаття буде цікавою для всіх тих кандидатів на навчання, які бажають отримати затребувану професію з найменшими витратами в одному з польських університетів, оскільки ми розповімо про рівень цін на навчальний рік.

Навіть сприймаючи витрати на оплату навчання як інвестицію у безхмарне майбутнє, прагматичні абітурієнти та їх батьки виявляють бажання, щоб суми не були захмарними, при цьому, освіта була якісною. Сьогодні, коли в Україні система освіти ще не готова вийти на той якісний рівень, який вимагає міжнародний ринок праці, наші співвітчизники відправляються найчастіше до Польської Республіки для отримання європейського диплома, котрий котується у всіх індустріально розвинених країнах. А оскільки ціни на навчальний рік практично не змінилися за останні кілька років, вибір є найбільш оптимальним. Дана стаття буде цікавою для всіх тих кандидатів на навчання, які бажають отримати затребувану професію з найменшими витратами в одному з польських університетів, оскільки ми розповімо про рівень цін на навчальний рік, а також поділимося інформацією щодо того, в які ВНЗ найбільш часто вступають українці та інші іноземці, які приїжджають до РП.

Рівень цін на навчання у найкращих приватних університетах Польщі

У Польщі, як і в інших країнах Європи присутні як державні, так і приватні структури вищої освіти. Якістю вони особливо не відрізняються, але що стосується питань вартості, у цьому різниця більш ніж вагома. Державні університети мають більш високу плату, оскільки, часто, є своєрідним брендом.

То чи варто переплачувати? Основна маса іноземців, які приїжджають до РП не бачать у цьому сенсу, тим більше, з огляду на те, що тільки приватні ВНЗ шукають індивідуальний підхід до кожного учня та активно їх просувають на міжнародний ринок праці.

Обираючи для себе університет, фахівці UP-STUDY рекомендують не залишити без уваги такі структури, які крім високої якості, мають досить справедливу плату за навчальний рік:

1. Академія фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві. Університет з великою кількістю переваг, серед яких: великий вибір спеціальностей польською та англійською мовами, висококваліфікований викладацький склад, присутність всіх форм навчання. Плата за освітній рік залежить від обраного напрямку досліджень та мови програми, але, щоб розуміти можливі витрати, зауважимо, що вона стартує з 1200 євро та може досягати 4000 євро, правда остання цифра — це вже курс E-MBA.

2. Університет бізнесу у Вроцлаві. Один з кращих ВНЗ для іноземців, який має високий показник працевлаштування випускників на міжнародній арені. Не поступаючись у питаннях вибору спеціальностей будь-якому іншому престижному освітньому закладу, він все ж зберіг справедливі розцінки на рік навчання та, таким чином плата знаходиться у діапазоні 1100-2400 євро.

3. Університет банківської справи у Вроцлаві. Потужний бізнес-університет, який прославився своїм високим рівнем викладання не тільки серед локальних громадян, а й іноземців.

Надаючи великий вибір спеціальностей польською та англійською мовами, він потребує плати, що не перевищує 1300 євро на рік. Кажучи про кращі університети для українців та інших іноземців, варто зауважити, що згадані структури є саме тими ВНЗ, які можуть надати максимум переваг. Бажаючи вибрати іншу установу, краще розглядати її крізь призму локації (краще на Заході РП) та форми власності (безумовно приватний ВНЗ).

Підсумовуючи, підкреслимо, що ціни у приватних польських установах освіти не сильно змінилися з попереднього року. Як і раніше, справедлива плата за навчання ідеально поєднується з високою якістю. Щоб підібрати найбільш оптимальний для себе університет, факультет та спеціальність, рекомендуємо звернутися до представництв UP-STUDY, де кваліфіковані експерти нададуть цілий ряд послуг, пов'язаних з усіма питаннями вибору, вступу, поселення та отримання візи.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини