Що потрібно знати студентам про Вроцлавський Університет Бізнесу?

8410
Facebook Twitter
Що потрібно знати студентам про Вроцлавський Університет Бізнесу?

Стаття буде пізнавальної всім абітурієнтам, а також студентам, незалежно від кваліфікаційного рівня через те, що ми розглянемо особливості, специфіку, спеціальності та цінову політику Університету Хардльова.


Звичайно, перш ніж почати вчитися в обраному закладі вищої освіти, краще розібратися в організаційній системі, а також специфіці навчального процесу, дозвіллі та інших дрібницях, які важливі для майбутніх студентів. Сьогодні, ми детально розглянемо один з кращих бізнес-ВНЗ — Вроцлавський Університет Бізнесу. Цей вищий навчальний заклад був заснований ще в 1997 році, та має вже чималий досвід викладання, а також десятки тисяч вдячних випускників з різних країн світу. Попри те, що університет є профільною структурою, на поточний момент, в ньому навчається до восьмисот студентів, серед яких не менше 20% іноземних громадян. Стаття буде пізнавальної всім абітурієнтам, а також студентам, незалежно від кваліфікаційного рівня через те, що ми розглянемо особливості, специфіку, спеціальності та цінову політику Університету Хардльова.

Спеціальності та популярні напрямки досліджень ВНЗ

Природно, в цьому університети всі спеціальності пов`язані прямо або опосередковано з бізнесом. Це одна з кращих вищих шкіл не лише в Нижній Силезії, а й у всій Республіці Польща. Варто відзначити, що якщо Ваш вибір схиляється до туристичної діяльності, то вивчати цей напрямок, неодмінно, варто в даному університеті. Курси викладаються як польською, так і англійською мовами. Можна вчитися на стаціонарній, заочній, вечірній та дистанційній формі навчання. Відмінною рисою можна назвати той факт, що для набуття практичного досвіду застосування знань, використовують оригінальні методики викладання, такі як: стратегічні та тактичні ігри, складання та рішення кейсів, тренінги менеджерів, практичні тренінги та заняття в Польщі, та за кордоном. Крім цих факторів, існує ще ряд переваг, на які варто звернути особливу увагу:

  • можливість отримання подвійного диплома з французькими партнерами;
  • наявність центрів кар'єри, які допомагають не тільки в пошуку роботи, після отримання диплома, але й сприяють працевлаштуванню під час навчання;
  • заняття, які допомагають адаптуватися іноземцям до нової країни та університету;
  • додаткові уроки польської мови;
  • навчання в дружній атмосфері з новаторськими програмами;
  • тісний зв'язок з програмою обміну студентами ERASMUS+, а також наявність інших програм, які випливають зі —співпраці з іноземними вищими навчальними закладами;— організація Міжнародних Днів, а також днів Еразмус.

Багато позитивних відгуків про цей університет, як від іноземних студентів, так і від поляків. Дійсно, дуже високий рівень знань, а також величезні перспективи відкриваються у студентів Вроцлавського Університету Бізнесу.

Студентське дозвілля та перспективи, після отримання диплома

У Вроцлаві студенти завжди можуть знайти спосіб приємно та цікаво провести вільний час, адже тут досить багато проходить фестивалів та культурних заходів. Ще, завдяки безпосередній близькості багатьох європейських столиць, а також наявності національної візи категорії D або Карти Побиту, на вихідні або канікули можна нанести візит однієї з незвіданих Вами країн. Що стосується перспектив, то через те, що Вроцлав є важливим логістичним центром, а також тут розташовані головні офіси іноземних компаній, працевлаштуватися можна в перші місяці, після закінчення закладу вищої освіти. Те, що Університет Хардльова має партнерські відносини, як з ВНЗ в інших державах, так і з іноземними роботодавцями, допомагає випускникам працевлаштуватися на хороші посади з гідним окладом.

Якщо розглядати з позиції можливостей, що відкриваються, то міста на Заході Польщі — найперспективніші, і саме таким є Вроцлав, з його 634 400 населенням. Отже, Вроцлавський Університет Бізнесу (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu) — один з кращих бізнес-університетів, який спеціалізується на напрямках туризму та бізнесу. Середня вартість навчання варіюється від 1100 до 2000 євро, залежно від напрямку, мови викладання та кваліфікаційного рівня. Також, існує можливість отримати індивідуальну знижку, або влаштується на підробіток, який допоможе компенсувати більшу частину витрат. Крім навчання, тут завжди є місця, де можна приємно та цікаво провести дозвілля.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини