Фото для студентської легітимації. Що потрібно знати польським студентам?

5561
Facebook Twitter
Фото для студентської легітимації. Що потрібно знати польським студентам?

Крім оплати реєстраційного внеску, необхідно зробити фотографію для ідентифікатора студента. У наведеній статті ми представимо, як повинна виглядати фотографія, щоб бути прийнятою в процесі надходження.

Зарахування для навчання пов'язано не тільки з участю в електронній реєстрації, але і з особистим доставленням документів до університету, якому було віддано перевагу. Оскільки значна частина українців вибирають для придбання кваліфікації освітні структури Республіки Польща, цей факт треба враховувати. Але, також варто пам'ятати, що попередні документи, точніше їх скановані копії, можна надіслати електронною поштою, щоб зарезервувати за собою місце у потрібному ВНЗ та групі. Ще, зверніть увагу, що крім сплати реєстраційного внеску, роздруковуючи додаток, необхідно зробити фотографію для ідентифікатора студента (легітимації). У наведеній нижче статті ми представимо, як повинна виглядати така фотографія, щоб бути прийнятою у процесі вступу.

ID фото. Особливості та додаткові деталі

Фотографія студентського посвідчення — невелике фото з портретом, яке дозволяє приймальній комісії визначити Вашу особистість. Це можна зробити за певну плату практично з будь-яким професіоналом, які займаються фотографуванням та обробкою зображень. При вступі, маючи таку фотографію, Ви зможете сформувати студентську легітимацію, яка дозволить використовувати безліч опцій та надасть зручності у громадському транспорті, міжміських та інших громадських місцях. Фотографія студентського посвідчення повинна бути надана у двох форматах під час процесу найму — перший з них електронний (краще формату: JPG), а другий — друкований. Така фотографія повинна мати розміри: 2 см у ширину та 2,5 см у довжину. Мінімальне розрішення зображення становить не менш ніж 400x500 пікселів. Кольори на картинці повинні бути відображені — у цьому випадку чорно-білі фотографії не допускаються.

Характеристики людини на фотографії такі ж, як при ситуації, коли фотографування відбувається для посвідчення особи (посвідчення водія, внутрішнього або закордонного паспортів). Це означає, що фон повинен бути гладким та недвозначним — без тіні. Сам портрет — зроблений у лобовому положенні, з видимим контуром голови та навіть освітленням особи. Дуже важливо, щоб у людини на фотографії не було ніяких обкладинок, таких як капелюхи, окуляри, кепки та т.д. Парадної сукні або костюма не потрібно — якщо університет не вимагає цього.

Фото для посвідчення особи та інших документів. Термін дії легітимації

Як правило, електронна фотографія під час вступу вводиться, коли кандидат реєструється вперше у даному напрямку. Пізніше, кількість фотографій у паперовій формі, визначених університетом, має бути доставлено до деканату чи до офісу служби (компанії посередника, наприклад, офіс UP-STUDY) разом з іншими документами для навчання. Фахівці центру польської освіти UP-STUDY звертають увагу кандидатів на навчання у польських освітніх структурах на те, що легітимація чинна лише півроку, а далі, її потрібно постійно підтверджувати (продовжувати) з допомогою успішного складання сесій. Таким чином, складаючи всі предмети, включені до сесії, на руках у Вас буде чинний ідентифікатор студента, з допомогою якого можна отримати знижку при оформленні квитка на громадський транспорт, але лише до досягнення 26-річного віку.

Водночас, фото, яке присутнє як на електронній легітимації, так і на фізичній, не вимагає заміни.

Отже, подаючи документи до польського університету, потрібно підготувати фото у цифровому та друкованому варіанті у необхідній кількості. Параметри до фото є на сайті кожного ВНЗ. Зробити його можна у будь-якому спеціалізованому агентстві або скориставшись послугами приватного фотографа. У будь-якому випадку, до всіх документів потрібно прикласти фото, але це не доставляє особливого клопоту, якщо підготуватися заздалегідь та знати необхідні вимоги.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини